跳至

首頁

尾頁

大宅

Thx!!

禁止訪問

回覆:有無畫班介紹??

大宅

回覆 joepy 的帖子

請問邊間? THANKS!

別墅

回覆:有無畫班介紹??

Apple tree 好嗎?

男爵府

引用:我個月跟開一個導師學,佢係幼稚園老師,好

原帖由 joepy 於 12-05-31 發表
我個月跟開一個導師學,佢係幼稚園老師,好有耐性教我個女的
請介紹
謝謝

別墅

協和廣場一樓果間畫室唔錯呀~

我個女學得幾好, 至少個老師會令佢有興趣學畫, 學得好開心, 番屋企成日都講住, 又打好佢既畫畫基礎, 個老師好勁, 好識教d學生點o係比賽拎獎, 我個女都拎過兩次獎~
間野係新開, 開左大約半年, 以前個老師o係學校教時個女好中意佢, 所以e+都比錢佢去跟番個miss學落去。

早幾個月介紹左我個妹個女去, 小三, 本來畫畫無咩天分同興趣, 只因為方便一次過同一日o係隔壁 e xxpi學完數學再學畫, 但我外生話個miss好搞笑, 好識tum佢地開心, 又好鼓勵佢地, 比空間發展創意, 唔會好像創x咁死抄畫, 但又好多技巧野教, 佢岩岩o係個國際比賽拎左二等獎, 我地都話好impossible~

同南豐果邊比, 佢收得貴d, 但我寧願個女真係有野學到番黎, 有人tailor made課程去教, 同有料去train佢去比賽拎獎, 好過一味玩玩下hea住自己畫。

各位媽媽可以去睇下~

男爵府

joying 發表於 12-6-5 20:52
協和廣場一樓果間畫室唔錯呀~

我個女學得幾好, 至少個老師會令佢有興趣學畫, 學得好開心, 番屋企成日都講 ...

請問間野叫乜名?
三個人, 一 條心

別墅

皇后畫室
你可去佢fb睇佢地學生d畫作,畫得唔錯~

洋房

荃灣南豐中心10樓 魏術館 都幾好, 特別係 Eva 姐姐, 佢超有愛心, 我個女好喜歡佢!

別墅

皇后畫室搞左個200蚊4堂既開心試玩畫班,
其實我咩都唔識畫, 但我自己同d媽咪都走去報左, 平平地可以感受下女女平時學畫畫既感受係點, 都幾好玩~
不過佢要10個先開班, 仲未夠人, 要等夠人先開始到

子爵府

引用:+荃灣南豐中心10樓+魏術館+都幾好,+特別係+

原帖由 PEGGY0608 於 12-06-14 發表
荃灣南豐中心10樓 魏術館 都幾好, 特別係 Eva 姐姐, 佢超有愛心, 我個女好喜歡佢! ...
明天我個囡囡第一堂跟Eva姐姐學

首頁

尾頁

跳至