自由講場

跳至

首頁
12345...21

尾頁

子爵府

如果悶不如包個好過,反正又唔想再婚

星美美  我唔係有$亞太嘛...呵呵~  發表於 12-5-25 23:38

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

星美美 發表於 12-5-25 23:05
先形容我自己: 我40, 不過個樣仲似32,3歲, 離左婚幾年, 無錢, 又唔係闊太.

有次上去大陸MASSAGE, ...

唔明仲要諗D乜, 搵個第二個按就咩都唔洗煩啦。

好話唔好聽, 個男仔, 只係想係你身上搵油水咋, 一係想你包佢, 一係想同你結婚, 睇吓有咩著數拎。

星美美  我驚個女技C會同我講佢..無啊,都係想聽下JM你地有無第三樣野嘛  發表於 12-5-25 23:40
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

fungwongphie 發表於 12-5-25 23:10
男按摩師?! 做女賓?! 唔好意思,勿見怪,我少見。
我鍾意搵男按腳,男人手指有肉,仲夠力。
女人其實唔係個個適合做按摩師,手指無肉果D做美容按面就得

禁止訪問

回覆:如果你40,有個廿幾歲既B6仔追你你會點?

公爵府

wcandtt 發表於 12-5-25 23:09
唔係歧視,但大6人,又冇學識又唔係有份正正經經既職業,你唔好諗啦!一陣騙財又騙色

...
死啦,我諗法一樣!
快樂擁抱我!

伯爵府

引用:食得一餐得一餐!趙完好馬上鬆!我講樓主呀

原帖由 LUON 於 12-05-25 發表
食得一餐得一餐!
趙完好馬上鬆!
我講樓主呀!
轉食散餐咪有月得食有得玩又唔怕俾人滾!

星美美  無手尾跟都考慮下,我驚好似有D出左事既港佬有手尾跟,呵呵~  發表於 12-5-25 23:42

禁止訪問

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我係你, 如果有閒錢, 又單身, 鐘意咪叫隻鴨吃吓囉。洗唔洗上身咁笨??

LittleRoxie    發表於 12-5-26 01:46
星美美  鴨無感情又汚漕,有D感情做果樣野都感覺好D麻  發表於 12-5-25 23:46
angelic    發表於 12-5-25 23:38
alicialee1210    發表於 12-5-25 23:25
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

樓主,吾係撥水,我次次上去按摩都有男技師撩,有次仲收到情信添,後來發覺D大6仔全部都係咁,嘥氣!
你當係玩下就可以,千其吾好訓身

星美美  係牙??你係咪又係指定係佢,耐左先比信你?..我就係諗緊玩唔玩得過  發表於 12-5-25 23:48

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

星美美  唔好誤會, 係按腳姐, 因為女仔按無力我唔鐘意  發表於 4 分鐘前

唔好意思,睇漏咗
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

侯爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

恕我直言~

你諗吓香港啲老夫同大陸啲少妻ge最後結果係咩先啦!

星美美  係,所以我無諗住同佢結婚,不過都有幻想過若真係行到呢步會點,都係NEGATIVE  發表於 12-5-25 23:49

翡翠宮

期望妳有朝一日上嚟講:以前太天真好傻

星美美  我有D担心一齊左後佢會點樣迫我同佢結婚,好似D港佬咁,呵呵~  發表於 12-5-25 23:50
細BB    發表於 12-5-25 23:25

禁止訪問

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

比人lin 左一次腳, 果按摩女郎同樓主講話個lin 腳仔like 樓主, 樓主就係到幻想咁多野...........................

唔講仲以為樓主得15歲.

d c想仲哽過Florence.

(不喜勿插)

星美美  唔係好多咋~有人同你講你都會幻想下啦,尤其係HK周圍都係咁  發表於 12-5-25 23:52

翡翠宮

好媽媽勳章

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我係你, 如果有閒錢, 又單身, 鐘意咪叫隻鴨

原帖由 180 於 12-05-25 發表
我係你, 如果有閒錢, 又單身, 鐘意咪叫隻鴨吃吓囉。洗唔洗上身咁笨?? ...
一個人食晒一隻咁獨食

典解茅lala又要禾千名

禁止訪問

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

the question is why bother?
if you only want somebody to be your companion, for causal/serious relationship, there are still a lot of single guys in HK available lor
so ask yourself why it has to be him?
not to label him from B6 but i guess there would be tonz of culture shock between you two in the future
i just don't see the fun part of it unless you only like a guy who can do massage for you and use you for money and a HK ID card... mouth:mouth:" />

it's just too obvious for his intentions la
unless you're really desperate lor, i don't see why he is right for you..........

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

你5記得之前個post講 屋企個姐妹鬼揞眼嫁左彼個b6仔之后攞埋hkid現形記既辛酸血淚屎拉咩 人又冇 錢又冇 仲要爭落人一大舊 連自己個親生女都keep5到 一人受害 連累全家!三思。

星美美  唉..悲劇女角...有無條LINK可以比返我睇睇?? THKS~  發表於 12-5-26 00:32
Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

伯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+180+於+12-05-25+發表我係你,

原帖由 三順 於 12-05-25 發表
一個人食晒一隻咁獨食
唔係諗住分享丫

首頁
12345...21

尾頁

跳至