母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

頭先放洗手盤邊洗臉刷牙,跌左落水,即時唔郁,老公即開抺左,又用他錶check完,磨打冇事,電有反應,但入去機唔識郁,一係電池位有問題,一係電壞左,請問有冇人知有冇人識check同整?唉,而家只可以插電用,但番工點算

大宅

回覆 回覆:魔女沁雪的帖子

你老公識用他錶,咁我諗佢可以幫你整個駁到濕電插嘅外置電池盒?

大宅

引用:頭先放洗手盤邊洗臉刷牙,跌左落水,即時唔

原帖由 魔女沁雪 於 12-06-04 發表
頭先放洗手盤邊洗臉刷牙,跌左落水,即時唔郁,老公即開抺左,又用他錶check完,磨打冇事,電有反應,但入 ...
拎去尚健問下啦。
如果係水貨,可能要俾檢查費

大宅

Doucats 發表於 12-6-4 03:53
你老公識用他錶,咁我諗佢可以幫你整個駁到濕電插嘅外置電池盒?

而家只可以咁做, 因為拆開左來睇, 發現係電腦版壞左, 尚健話如果電腦版壞左就唔建議我整, 因為好貴喎....唉~

大宅

回覆 魔女沁雪 的帖子

電腦版壞左? 但係用濕電 ok?

大宅

Doucats 發表於 12-6-5 10:40
回覆 魔女沁雪 的帖子

電腦版壞左? 但係用濕電 ok?
係其中一粒電容死左, 但唔可以換, 因為唔記得話痴住D咩....而家係插電可以用, 但放電入去唔WORK, 佢以為無電

因為我跌去洗手盤時有少少水, 咁岩就係濕左最低果粒電容就死左....唉, 我都唔明點解呢D用品會唔防水...真係好灰~

禁止訪問

回覆:魔女沁雪 的帖子

大宅

而家想一係香港平平地睇下1k左右收唔收到2手番來, 因為yahoo見全新都係$2,900...

如果收到就一個放公司, 插電果個放屋企, 如果收唔到, 老公話果時都係usd300買到番來, 可能去買多一個番來, 之後既parts 當散件賣出去, 應該都有幾舊水收番, 到時可能幾舊水睇下有無人要埋我部只可插電用既, 咁我部新機咪平d囉 (好理想咁計)

不過2手而家好多都賣成2千銀以上, 問左幾個都係, 其實我都唔明2手點解同全新會差幾舊咁少.....努力再搵下先...

大宅

fwan1213 發表於 12-6-5 15:56
I hv a 2nd hand freestyle to sell, pm if hv interest

我問過你了, 不過價錢唔岩

禁止訪問

回覆:魔女沁雪 的帖子

大宅

回覆 魔女沁雪 的帖子

應該可以自製電池盒喎.
只要搵0岩插頭, 駁去一個外置電池盒就得, 應該好平可以做到.
你問下你 c6?

大宅

Doucats 發表於 12-6-5 17:07
回覆 魔女沁雪 的帖子

應該可以自製電池盒喎.

佢就係話自製一個, 不過其實仲有一個方法, 因為佢而家只係乂唔到電, 我買個模型車乂電乂到舊電都OK (我老公話有D模型車乂電係岩用), 不過無得知佢幾時無電囉.

所以安全計都想買多一個, 反正如果買多一個放OFFICE唔洗帶咁多野

大宅

回覆 魔女沁雪 的帖子

icic. 放多 set 0係公司係會方便0的.
會唔會考慮 ameda? 同是電雙泵, 見0的人講都好用, 又平0的喎.

大宅

引用:回覆+魔女沁雪+的帖子 icic.+放多+set+0係

原帖由 Doucats 於 12-06-05 發表
回覆 魔女沁雪 的帖子

icic. 放多 set 0係公司係會方便0的.
其實有同事借swing比我,不過parts 同freestyle唔同要買,再睇下,唉

岩岩升左d奶量,而家為泵煩

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊