跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

請問有無媽媽用呢隻牌子奶樽? 你哋bb飲成點? 我bb成日啜極都啜得少少, 己經係3號咀黎了, 好煩~~

大宅

引用:請問有無媽媽用呢隻牌子奶樽?+你哋bb飲成點

原帖由 sezsuet 於 12-06-04 發表
請問有無媽媽用呢隻牌子奶樽? 你哋bb飲成點? 我bb成日啜極都啜得少少, 己經係3號咀黎了, 好煩~~
...
我個b開始時用pigeon樽同跟樽個奶咀,發現佢啜極都啜唔到,最後換哂nuk咀配pigeon樽,攪掂

子爵府

回覆:pigeon 奶樽

好好喎,無問題。

複式洋房

Oli_1109 發表於 12-6-5 00:37
我個b開始時用pigeon樽同跟樽個奶咀,發現佢啜極都啜唔到,最後換哂nuk咀配pigeon樽,攪掂

...
我買左NUK第2階段奶咀配PIGEON玻璃奶樽,但係個位唔太Fit咁bo (不過都整到),同埋個蓋整唔到,因為個奶咀長

大宅

i'm using pigeon M size 奶咀, is it equal to 2號 which you are talking about ?
Actually, i have no see any no 1 or 2 or 3 ~

複式洋房

之前囝囝用PIGEON整到最大個孔比佢,佢啜到扁曬成日要我整支奶出黎又後先再比佢飲,前日買左NUK 6個月以上用的奶咀比佢就發現以上問題了

大宅

引用:Quote:原帖由 sezsuet 於 12-06-04 發表請

原帖由 Oli_1109 於 12-06-05 發表

...
同我一樣。

[url=http://www.friso.com.hk/index.jsp][img]http://friso.com.hk/ticker/ticker_p.jsp?dn=MIKE&mn=AMY&y=2011&m=11&d=7&bg=bg3&mk=pragnancy2.png[/img][/url]

複式洋房

畀面勳章

我冇問題喎

複式洋房

點解你地無問題既,我買左NUK"矽膠奶嘴 - 2號"奶咀,個奶咀無頂住個樽蓋咩

別墅

no problem wor~
i love my baby ~

禁止訪問

pigeon 奶樽

首頁

尾頁

跳至