跳至

首頁

尾頁

已刪除用户

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

你好呀,我都係住荃灣,都係搵緊net or 西人教我小朋友eng oral,最主要係應付到平日係學校既課程就ok...我都試過幾間又係唔多掂,我小朋友今年升小五啦.....我之前的ctr係nam fung 試ka...

已刪除用户

引用:你好呀,我都係住荃灣,都係搵緊net+or+西人

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆 sherylwong 的帖子

試過10/f近toliet 有間專教英文(外國人)教,學左幾個月發覺成堂同佢玩,個ah sir 係度play i phone..又試過6/f 又係近toliet 果間,都係唔多掂............點解搵個好老師都咁難既....

有無試過1間叫"Bon Kids" ka? 係web 度搵到.唔知好唔好呢?

喵媽  10F TX? 請問那個亞Sir不好? 我仲打算暑假試下tim...  發表於 12-6-5 13:38

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

sherylwong 發表於 12-6-5 02:28
好想搵一個好的西人老師或英語中心教我囝囝因佢就升小一啦,但試過幾間都唔好,我發現有好多西人老師都是不 ...
去cheerful問下,睇下岩唔岩你心水

佢d teacher好好架

已刪除用户

引用:+本帖最後由+rebecca0113+於+12-6-5+10:29+

珍珠宮

sasa0208 發表於 12-6-5 11:15
去cheerful問下,睇下岩唔岩你心水

佢d teacher好好架

cheerful~~have web or tel ma? Thanks

珍珠宮

sherylwong 發表於 12-6-5 11:17
我囝試堂時,那個西人都是玩iphone,因為他等小朋友作功課。我看到就不喜歡囉。

...

係啦,我小朋友又係話他們上堂時ah sir成日係度play iphone,重係的fighting game tim wor...跟住就無比佢上啦....

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

rebecca0113 發表於 12-6-5 11:19
cheerful~~have web or tel ma? Thanks
http://www.cheerfulkids.edu.hk/index.htm

珍珠宮

sasa0208 發表於 12-6-5 11:42
http://www.cheerfulkids.edu.hk/index.htm

Thks sasa0208,不過呢間ctr 好似target below 6 children, my kids was 10 years old.seem not suitable for him....

象牙宮

rebecca0113 發表於 12-6-5 11:56
Thks sasa0208,不過呢間ctr 好似target below 6 children, my kids was 10 years old.seem not suitable f ...
sorry,乜10歲喇

咁應該唔係咁好

我囡未夠6歲係佢地度學開野嘛

我諗去ABC會唔會好d??

係cityland mark旁呢

已刪除用户

引用:Quote:rebecca0113+發表於+12-6-5+11:19+ch

象牙宮

sherylwong 發表於 12-6-5 13:16
我都問過,佢話K3就是讀letter land。沒什麼功程可以讀。我囝要上PI我想佢學多點grammer,vocab和了解文章 ...
grammer呢家野,我未去鑽研,我女都係9月上小一
到時先再算

大宅

好似有間叫peterson, for 大d 的小朋友,可上網search 下。

已刪除用户

引用:好似有間叫peterson,+for+大d+的小朋友,可

珍珠宮

剛剛去荃灣見到有間"eter Chow Trinity English Education Centre", 原來有分校係Kwai Fong ka.....請問有無人知道呢間ctr 好唔好ka?

子爵府

回覆:如有小朋友學英語的家長,請進入交流或分享。

Enopi eng ok ma? I want to try.

子爵府

回覆:rebecca0113 的帖子

呢間野係邊?

子爵府

回覆:如有小朋友學英語的家長,請進入交流或分享。

我都想搵英文學有咩提議?

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

如有小朋友學英語的家長,請進入交流或分享。

peter chow主要教中學,好吋但聽講真係好惦。小學係另一個miss chow教,我仔都學過,佢教得都好好,後期因時間唔夾所以冇學。另有作文班,但比較深。

首頁

尾頁

跳至