2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

別墅

一個星期,小b嘅頸皮由3.89落番2.15,問過醫生,有鼻骨,樂觀咗,抽絨毛過程有少少痛,但都算順利…

我都唔知點解,可能係釋放番啲情緒,抽完之後係咁喊… 而家等報告,希望有好消息。

複式洋房

回覆:抽完絨毛

睇下娛樂新聞,分散下注意力!冇事架!

大宅

冇事0既冇事0既.be strong!!!

男爵府

好媽媽勳章

grass_ft 發表於 12-6-6 12:21
一個星期,小b嘅頸皮由3.89落番2.15,問過醫生,有鼻骨,樂觀咗,抽絨毛過程有少少痛,但都算順利…

我都 ...

之前係其它post都有睇你的posts
抽左那!!!加油呀! take care ar!

good luck!

珍珠宮

好媽媽勳章

應該有好消息, 加油!

男爵府

畀面勳章

grass_ft 發表於 12-6-6 12:21

我都 ...
冇事架.... bb好叻叻.... 媽媽都好叻叻.... 你依家要乖乖回家好好休息啊~

大宅

引用:一個星期,小b嘅頸皮由3.89落番2.15,問過

原帖由 grass_ft 於 12-06-06 發表

我都 ...
好叻呀你!快d好好休息

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回

休息多D, 你睇小B都努力緊, 你都要加油
抽絨毛痛唔痛架? any 麻醉?

公爵府

陪月勳章

引用:一個星期,小b嘅頸皮由3.89落番2.15,問過

我都 ...
睇下笑片,乖!bb知道你需要佢,你開心佢先有力量支持下去!

別墅

引用:休息多D, 你睇小B都努力緊, 你都要加油抽絨

原帖由 piggymonkey 於 12-06-06 發表
休息多D, 你睇小B都努力緊, 你都要加油
抽絨毛痛唔痛架? any 麻醉?
有麻醉,打麻醉時少少痛同不安… 之後就唔痛,只係感覺到佢有啲嘢撩入個肚… 但我冇望,全程擰轉面合埋眼。(但我叫我老公幫我望住)
醫生話痛係麻醉針出入嘅痛,但唔打就會好痛…
抽完感覺ok, 一至兩個鐘之後麻醉過咗有啲唔舒服,我就番咗屋企瞓

複式洋房

回覆:抽完絨毛

幾時知結果?

別墅

引用:幾時知結果?

原帖由 misslo3000 於 12-06-06 發表
幾時知結果?
兩三日fast report(13,18,21), 之後有個較informative嘅唔記得要一星期定兩星期,會多啲唔同嘅染色體問題,full report 要四星期,約咗16周結構時聽。

複式洋房

引用:Quote:原帖由+misslo3000+於+12-06-06+發表

兩三日fast report(13,18,21), 之後有個較informative嘅唔記得要一星期定兩星期,會多啲唔同嘅染色體問題, ...
Good !! 一定順利!唔好理咁多個大啦,大女?大仔?forgot? Must sleep more.

別墅

抽完絨毛

上星期去健康院抽咗分泌驗,今日打黎,要我星期五番去睇報告… 唉,唔知又咩事喇…

大宅

引用:上星期去健康院抽咗分泌驗,今日打黎,要我

上星期去健康院抽咗分泌驗,今日打黎,要我星期五番去睇報告… 唉,唔知又咩事喇…

...
點解要抽分秘?

別墅

引用:Quote:原帖由 grass_ft 於 12-06-06 發表上

原帖由 ngdorpig 於 12-06-06 發表
點解要抽分秘?
上次第一次去健康院,問我各方面變化,咁分泌我話多咗,但唔係太唔舒服,見醫生時醫生再問,就幫我抽分泌驗下有冇特別… 當時醫生話就咁睇冇咩嘢嘅,而家又唔知咩事喇…

大宅

引用:Quote:原帖由+ngdorpig+於+12-06-06+發表點

上次第一次去健康院,問我各方面變化,咁分泌我話多咗,但唔係太唔舒服,見醫生時醫生再問,就幫我抽分泌驗 ...
我發現佢地成日會攪到你好驚,可能無咩事

大宅

回覆:grass_ft 的帖子

加油啊!!! Support!!!

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

RELAX....RELAX....
無事既~~
ADD OIL ~

男爵府

一定無事同健健康康的!!

首頁

尾頁

跳至