親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有沒有人住過Shangri-La s Rasa Sentosa Resort?在這裏的playroom是否另外收費?

大宅

The playroom is free and they have activities for the child to play for the whole day.

禁止訪問

回覆:Shangri-La s Rasa Sentosa Resort

大宅

Thank You ! 7月去這酒店住,我兩位小朋友一定好開心!

別墅

but can i ask, if my girl is only 2 years old... will the playroom has something fits for her to play???

用戶要求終止服務

july2011 發表於 12-6-11 20:33
I love this hotel。

me 2
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我今個星期日出發都係住呢間3晚, 想問一下你地由機埸去酒店坐咩車, 大約幾錢, thanks.

大宅

1. 在機場到酒店乘Taxi 大約$S28.38 21分鐘。
2. 在機場MRT T2 乘MRT 到Harbour Front $S1.88 大約 45 分鐘 ,再在Vivo City 旁,近纜車站有酒店免費車到酒店。

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆 nwaih 的帖子

thanks for your information. I will share my experience after I come back.

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

我好滿意呢間酒店, 啱晒一家大細去住. 早餐好正. 個泳池好正, 行出去就係沙灘,及 UNDERWATER WORLD. 又有FREE SHUTTLE 出去VIVO CITY 買野(有超市可入貨), 旁邊有平價FOOD CENTRE, 有FREE WIFI !

大宅

我8月尾都會帶2個小朋友住呢處3日,想問晚上周圍係咪好靜

大宅

我暑假都住這間酒店3晚, 想知道playroom 早上幾點開?

大宅

回覆 CTISBebe 的帖子

There is a smaller playroom for small kids with ball ball pool etc. which should be suitable for your daughter.

The pool was great too!

大宅

Tabo63 發表於 12-6-15 15:37

我好滿意呢間酒店, 啱晒一家大細去住. 早餐好正. 個泳池好正, 行出去就係沙灘,及 UNDER ...

早餐真係最正!

大宅

早餐係咪天天同款的? 係咪食完呢個早餐,通常都不用食lunch

大宅

回覆 回覆:fionbaby2002的帖子

印象中是日日一樣。

不過我們好早食早餐,之後都要食lunch 架。

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我7月中去都想book呢間, 請問你地book大概幾錢一晚呀?? 宜家等緊agent聽日覆我~

thanks anyway

大宅

7月中去乘CX 5日4夜 2大1小$19800

子爵府

請問呢間HOTEL近唔近USS嫁? FESTIVE就係附近, 呢間同佢距離多少呢? THANKS!

別墅

回覆:YC04 的帖子

Not near to USS, but got shuttle bus to go.

首頁

尾頁

跳至