2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:佢地話係,我唔知,但我見個間野耐不耐有人

原帖由 Iriswaibb 於 12-06-18 發表
佢地話係,我唔知,但我見個間野耐不耐有人會幫佢賣廣告。
心水清既,一睇就知大部分係佢d媒同佢自己啦

民房

引用:黑店就係佐敦龍x。昨晚個老闆娘自己又係產

原帖由 kenniskeako 於 12-06-18 發表
黑店就係佐敦龍x。昨晚個老闆娘自己又係產前產後自己做媒賣廣告好快比版主ko左佢:nothin ...
係呀,我都見到,所以我信真係有媒了

大宅

回覆:Iriswaibb 的帖子

創中心嗰間孕婦衫shop同佐敦龍x黑店一樣貨色。買此不如去九龍城間。平一半。其實H&M都唔錯架。質地好過佢地多多聲

男爵府

回覆:kenniskeako 的帖子

下?咁即係始創都係黑店?我買咗好多呀!

大宅

引用:下?咁即係始創都係黑店?我買咗好多呀! +

原帖由 LamLum 於 12-06-18 發表
你買左咩呀?幾多呀?

民房

引用:下?咁即係始創都係黑店?我買咗好多呀! +

原帖由 LamLum 於 12-06-18 發表
我唔知,其實你自己覺得質地同價錢ok就算,唔一定間間都黑店,但呢間龍x實在太明顯了。

大宅

我都幫襯龍X買左好多, 不過買杉多過褲, 仲有幾個bra, 暫時我著緊都ok, 如果自己著過冇問題就算, 宜家知道就至多以後唔再幫襯佢!

大宅

好肉痛..... 本來我係諗住去九龍城買, 但行街經過咪入去望吓, 見個價錢都OK, 咁就中招喇... 本來可以用500蚊買既貨, 宜加俾咗九舊水, 肉痛死我, 真係好想喊呀....

大宅

我上月買咗4件杉, 1條legging, 4件bra, 大約$9XX, 佢仲送咗兩條底底俾我, 我仲以為好抵, 黎呢度分享我先知佢係黑店, 我仲差d俾人誤會係媒, 查實我5年前第一胎時已幫襯佢買唔少, 我生完仲帶亞仔去探佢, 佢仲封咗封$50利是俾我, 今次第二胎番去再買, 佢又封咗封$20利是俾我, 所以我一直都覺得老闆娘好好人, 冇諗過佢係黑店!
我以上所講的全都是事實, 在此聲明本人不是打手, 也不是做媒!

大宅

回覆 chungmavis 的帖子

唔好咁 la, 買咗咪算 law, 知道咪以後唔好幫襯佢 law!講真, 我住港島區, 要去到九龍城咁遠, 我都未必有咁嘅心機時間去比較!

複式洋房

回覆:Iriswaibb 的帖子

Bra 啱啱響010買左兩個,$3xx一個,我覺得性價比高,質地好舒服,最重要係有黑色!:;pppp:
因為我真係接受唔倒肉色!

大宅

回覆 roseangel 的帖子

我唯有係咁諗啦..... 都買咗咯..... 嗚嗚!!!

複式洋房

我前2日特登去左葵芳嗰間孕婦專門店,見d姐妹話又平又抵,諗住去買leggings 同bra,我問sales legging幾多錢,佢話 $300/2條,我即走,H&M legging都唔駛咁貴

洋房

引用:好肉痛.....+本來我係諗住去九龍城買,+但行

原帖由 chungmavis 於 12-06-18 發表
好肉痛..... 本來我係諗住去九龍城買, 但行街經過咪入去望吓, 見個價錢都OK, 咁就中招喇... 本來可以用500 ...
我都係始創買了1條牛仔褲加2條底底,$400,剛剛先開始買孕婦野,請問下九龍城係邊度有得買呀,我都想去睇下

複式洋房

灣仔街市也有孕婦leggings

大宅

回覆 joanneoscar 的帖子

九龍城獅子石道, 得一間架咋, 好易搵到~~

複式洋房

回覆 andyan324 的帖子

靜軒亭

大宅

回覆:SA626 的帖子

我都係旺角買,不過要150一條

伯爵府

回覆:請問邊度買孕婦legging同褲又抵又好著?

早兩星期喺花園街買大肚legging,$110兩條,好好著,打算下次經過買多兩條替換!檔口喺街尾(旺角警署果邊方向入)岩岩生果檔附近架咋!

複式洋房

藍田商場及葵涌廣場都有得買,$49條,90蚊兩條。

首頁

尾頁

跳至