婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆 angelchichi_mok 的帖子

佢地迫你落bb,系唔系因為你同你 c6冇錢,你6299驚你地累佢地要佢地養埋你地呀

複式洋房

回覆 回覆:anna59的帖子

係掛?當時老公同我都有份工絕對可以養多個bb,佢地可能當正自己係李+×

我老公同我一齊,其實佢地好鐘意我,因為我識我老公果時,佢仲o係62公司做散仔,得6千到,做又36,唔做又36,同我拍拖後,老公去轉工,仲痴家左,定性左,所以我都好驚訝,佢地會呃我返大6

anna59  佢地好衰呀,唔好對佢地咁好,唔系你會後悔  發表於 12-6-18 13:00

洋房

回覆 回覆:Erised的帖子

男爵府

迫你落仔咁陰公節墮都做得出
我明白你點解咁憎佢地既

所以,你更加唔需要為佢地不聞不問而嬲或唔開心啦,根本佢地都唔想要個孫,不聞不問,河水不犯井水已經係最好既相處方法啦。

侯爵府

佢地連迫你落仔都做得出, 可想而知佢地有幾"重視"你個仔, 所以佢地對你個仔不聞不問, 絕對係合情合理(對佢地來講)

我係你就會只同佢地保持最低限度嘅contact就算, 更唔會對佢地有任何期望

至於c6, 嗰啲係佢屋企人, 佢鍾意幫佢地又好, 唔理又好, 咪由得佢lor

男爵府

引用:大家誤會左,唔係我嘈...係我老公嘈我話我ON

原帖由 angelchichi_mok 於 12-06-12 發表
大家誤會左,唔係我嘈...係我老公嘈我話我ON X......當然我係嬲左男家(只係幾日),但唔係嬲到出面果隻,就算對 ...
何必在乎別人的關注呢!為別人而活太辛苦吧!小小事都要全世界知,全世界關注,咁既性格好難頂。
仲有阿哥比阿妹鼓勵都比個老婆話,你C6話你都唔係冇道理。
放開d啦!有美好家庭,唔好為小事嘈啦!

珍珠宮

畀面勳章

angelchichi_mok 發表於 12-6-16 14:49
深圳事件,各位可能覺得我6299好恐怖,但我C6佢係唔覺....由呢件事,各位明白,我之前話C6既冷漠未....

...

你同你C6依家幾好
無謂因為其他人搞亂關係
你太受佢地既反應影響
唔係一件好事
我都同男家有幾年無見
亦因為有左BB先再見
SAY HI & BYE 已好足夠
佢地想點同要點我唔理

複式洋房

回覆 回覆:tomatoMM的帖子

其實之前我d朋友已經成日同我講,唔好對佢地咁好,有d野要記一世。。。。。。我份人不嬲以心為心,我見之前呢兩年,佢地比我覺得真係唔同左,我先多左同佢地溝通傾下c6同個孫d野比99知。。。。。估唔到結果都仍然令我有d失望。。。。最估唔到我c6既態度同當年有bb果時都係一模一樣。。。算啦,真係無謂為左佢地男家影響我同老公既感情

首頁

尾頁

跳至