潮流時尚

跳至

首頁
12345...11

尾頁

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

引用:Quote:alecmargaret+發表於+12-6-19+21:10+

原帖由 littlecheung 於 12-06-19 發表
我覺得版主應該係為呢版既主流人仕利益做大前提, 唔好為左一小撮唔抵得人既講二句, 又走去左隔壁我地, 咁樣 ...
可能遲D連石頭都唔比講呀!

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

前一輪都勁多post分享pandora手鍊啦,又唔見有呢個問題?
咁仲有好多雞毛啫喱鞋既 post,係唔係又要分出嚟?

比啲自由度啦,今日講P牌,明日興H牌,再隔一陣興令一個,要每一個都咁嚟約束,好無癮。

不如 JM 拉隊去令一個場到傾過 :;pppp:

侯爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

alecmargaret 發表於 12-6-19 21:27
可能遲D連石頭都唔比講呀!
係呀, 可能出post話係假野會好d....或者買H / C 遮住個brand name, 咪可以變無brand lor

男爵府

回覆:Hermes 分享專區

很有文革feel,

侯爵府

greenpea 發表於 12-6-19 21:31
前一輪都勁多post分享pandora手鍊啦,又唔見有呢個問題?
咁仲有好多雞毛啫喱鞋既 post,係唔係 ...
我覺得搞H & C分頁原因係公海班人話"名牌"並非潮流時尚, 一嚟到淨係見到萬萬聲既野, 簡單嚟講係"憎人富貴厭人貧":;pppp:

kekka    發表於 12-6-20 00:53
潮媽小巴    發表於 12-6-20 00:32
starz~  they are so mean!!!!   發表於 12-6-19 21:41

複式洋房

好明顯係有人眼紅人地用h or c ... 向版主要求, 攪到咁

公爵府

究竟版主設立"潮流時尚"呢版想D會員討論乜野呢?? 名牌唔一定係"潮流", 但應該係"時尚", 唔通post名牌就有問題?? 十蚊件衫同十萬蚊個袋都可以真心分享啫, 唔通我post碗魚蛋粉就係share, 酒店食餐飯就係曬命??

kekka    發表於 12-6-20 00:53
潮媽小巴    發表於 12-6-20 00:32

男爵府

引用:究竟版主設立"潮流時尚"呢版想D會員討論乜

原帖由 starz~ 於 12-06-19 發表
究竟版主設立"潮流時尚"呢版想D會員討論乜野呢?? 名牌唔一定係"潮流", 但應該係"時尚", 唔通post名牌就有問 ...
下次分享時,係h or c 隔離加一件non brand item lor,如"h袋入面有包Tempx 紙巾。潮流興用呢隻牌子紙巾呀

greenpea    發表於 12-6-19 21:47

大宅

回覆:littlecheung 的帖子

之前咪好地地,一話分post,之前一早眼紅我地嗰啲即刻話睇盒post要封呀,多謝老公要封呀,又話呃佢入去睇呀之類,好肉酸呀妳地,一見有位入就盡去,唔怕講多次,真係{憎人富貴厭人貧}嘅活生生例子:;pppp::;pppp::;pppp:

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+starz~+於+12-06-19+發表究竟

子爵府

引用:烹飪版日日都係煮嗰d餸 / 整包, 你唔通又開

原帖由 littlecheung 於 12-06-19 發表
烹飪版日日都係煮嗰d餸 / 整包, 你唔通又開個整包專區, 靚湯專區, 住家菜專區既分頁咩, 人地出post都係想有 ...
完全同意,搞成甘,一點都不方便,失去左分享既意義

子爵府

引用:Quote:alecmargaret 發表於 12-6-19 21:10

我覺得版主應該係為呢版既主流人仕利益做大前提, 唔好為左一小撮唔抵得人既講二句, 又走去左隔壁我地, 咁樣 ...
你講得好好,我地呢班人一起分享,見到有stock, d jm又會上來報料,真係好warm,而家搞到甘,都唔知想點,好hard feeling,係咪無左我地呢班人,就會有其他潮流討論??

男爵府

引用:Quote:原帖由+starz~+於+12-06-19+發表究竟

原帖由 tesstess 於 12-06-19 發表
下次分享時,係h or c 隔離加一件non brand item lor,如"h袋入面有包Tempx 紙巾。潮流興用呢隻牌子紙巾呀: ...
死啦!我用僅「慢零」嘅my melody 紙巾喎。我實被人封

伯爵府

畀面勳章

回覆:BBXSP 的帖子

話明分享當然要有實物,影個紙袋又算係咩分享?即係有個朋友特登打比你話有野好想同你分享,都未講就話都係唔講住,今晚得閒先講比你知,一次半次就話啫,成日都係咁你都忍唔住同佢講不如你真係有時間先一次同我講啦,等如我入到去以為有野睇,點知得個紙袋,咁我係咪要click幾十次又唔知喺邊頁先搵得返後補既相先知你分享D乜?新國民或許你唔熟我,蒲開呢版既人一定知我唔會眼紅人,如果影紙袋都眼紅人索性唔蒲呢版啦mouth:

lulu123456  係囉, 所以同事買咗個C袋, 覺得PACKING靚, 我都POST咗個袋先啦, 唔好本末倒置  發表於 12-6-20 10:04

禁止訪問

男爵府

引用:前一輪都勁多post分享pandora手鍊啦,又唔

原帖由 greenpea 於 12-06-19 發表
咁仲有好多雞毛啫喱鞋既 post,係唔係 ...
絕對同意,果期望興咩自然多人講㗎啦,鬼叫呢期興C同H咩!之前真係好多pandora㗎!另外Twist大減價咪又係不停有人post!
就算講C同H,人地都係講唔同嘅嘢,如手飾、袋、鞋、耳環、scarf都係唔同topic啦!點解搞成咁,好冇引!

禁止訪問

引用:版主:我覺得好麻煩囉,+講真,+活躍開潮版既j

侯爵府

回覆:小慧 的帖子

Sorry. I don't understand what u a trying to do

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆:BBXSP 的帖子

我都超憎啲睇盒post, 淨睇盒同紙袋,我屋企大把。如要分享,咪等返屋企有時間拆盒先post囉!我自己都用緊H袋,唔駛眼紅人

侯爵府

alicewanc 發表於 12-6-19 22:14
你講得好好,我地呢班人一起分享,見到有stock, d jm又會上來報料,真係好warm,而家搞到甘,都唔知想點,好 ...
咪係囉...我都好想知道佢地有咩更"潮流"既討論

首頁
12345...11

尾頁

跳至