影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

最衰千尋無得緩存, 唔可以keep底落電腦到重溫.
pps係有緩存, 可惜抄落電腦到開唔到出黎睇
希望第二時千尋/letv有得緩存 la!

子爵府

引用:Quote:原帖由+dwklau+於+12-12-19+發表當初

原帖由 popocat 於 12-12-19 發表
你形容得實在太好!朴有天飾演嘅佳郞真係好迷人架!
知道了,popo大物,完全感覺到你寫的時候個咀me me笑緊

翡翠宮

dwklau 發表於 12-12-19 12:23
當初睇成均館, 已經覺得劇情好好, 最喜歡宋鍾基, 佢個角色最搶眼。後來, 睇王世子, 喜歡了有天, 先知道自己 ...

哎依古, 這位朋友, 想當年2010年深秋, 成均館在bk也算熱熱的..但當年全部的人like桀驁和女林, even掌議都有fans. 喜歡佳郎/有天的好小的啊. 但我當年就比他食住了至今. 我也覺得和有天相逢恨晚.

不過有天的分別是你看完他的劇, 會想找他舊劇看, 又或者翻煲.和聽他唱歌. 桀驁劉亞仁在bk早前公開公平公正的"我最喜歡的韓國男藝人"一票都沒有啊. mouth:

好似今年也好多bk國民喜歡的"仁顯王后" 不少人話好看過王世子. 但相對好少人會有心機追看男主角的舊劇. 其實不少的. 但他們蠻喜歡關心和女主的花邊和戀聞.

Kangaroolulu  我都係一開始就中意有天~~~   發表於 12-12-21 11:28

翡翠宮

難忘的成均館緋聞..桀驁, 佳郎和女林. 2010年尾亞仁和鐘基去看JYJ的CON.
有天的臉好小啊.

禁止訪問

好媽媽勳章

回覆:邊度有得睇「成均館緋聞」?

翡翠宮

claudia 發表於 12-12-21 20:29
比起王世子,我更愛李先埈。實在係愛死。

...

好啦, 現在才有朋友說一早喜歡佳郎. 送上ONE & ONLY ONE的佳郎給大家. 本來不是有天拍的, 還有, 一夜間有天是有100頁的POSTS,*約2千多個POSTS 反對他當男主角.mouth:mouth:" />

複式洋房

我都係因為「佳郞」,而喜歡有天㗎!😍

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

引用:我都係因為「佳郞」,而喜歡有天㗎!ԅ

原帖由 Debby_0127 於 12-12-22 發表
我都係因為「佳郞」,而喜歡有天㗎!😍
我都係呀!

禁止訪問

好媽媽勳章

引用:+本帖最後由+MagDog+於+12-12-22+00:51+編

水晶宮

引用:Quote:原帖由+MagDog+於+12-12-22+發表本帖

原帖由 claudia 於 12-12-22 發表
我少煲劇又少過來呢邊嘛。成均館都係最近先睇。

點解呀?有天完全做到學識淵博讀書人的穩重沈實,又帶點傻 ...
為左參加大射禮,佢好比心機教大物射箭,嗰幾段戲有天集專注、自信、耐心、溫柔、有毅力於一身,令我對呢個薯仔挖目相看,開始中毒至今

禁止訪問

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+claudia+於+12-12-22+發表我

禁止訪問

好媽媽勳章

水晶宮

引用:Quote:原帖由+popocat+於+12-12-22+發表為

我............而家就係返煲緊大射禮
佢望大物d眼神真係令我暈哂浪

水晶宮

引用:仲有大射禮前有幕佳郎整估大物。佳郎本身都

仲有大射禮前有幕佳郎整估大物。佳郎本身都有有趣的一面。
佢尾段寫情信比允熙,放入書庫典籍裡面,都好sweet

翡翠宮

popocat 發表於 12-12-22 09:51
佢尾段寫情信比允熙,放入書庫典籍裡面,都好sweet
佳郎對被捷足先登拿了本書的師兄說, "呀, 本書做滿個人索引"叫師兄拿第二本同樣的..跟住VOICE OVER把聲"愛" 殺C人.
當然做什麼個索引呀..個人索油就真, 成日想捉住大物手仔.

別墅

回覆 claudia 的帖子

我又係喜歡他的書卷味,溫文爾雅,溫潤如水。雖然當時覺得他𣎴帥,但愈看愈順眼是真的,後期sweet sweet的情節好冧,一直都想重溫。
年初看成均館,9月無意間響J2見到時裝既有天,覺得幾型喎!記起同事提過屋塔房王世子,即開,看到中段冇情自事中咗毒。望番佳郎,發現原來佢好帥氣架,那個微笑仲好殺人添!呢個假期,鎖定佳郎!

水晶宮

引用:Quote:popocat+發表於+12-12-22+09:51+佢尾

原帖由 MagDog 於 12-12-22 發表
佳郎對被捷足先登拿了本書的師兄說, "呀, 本書做滿個人索引"叫師兄拿第二本同樣的..跟住VOICE OVER把聲"愛" ...
朴敏英都演得好好呀!佢睇到情信個樣好花痴

翡翠宮

dwklau 發表於 12-12-22 11:34
回覆 claudia 的帖子

我又係喜歡他的書卷味,溫文爾雅,溫潤如水。雖然當時覺得他𣎴帥,但愈看愈順 ...
你形容得太好了. 不過有天真是太好演技, 米爺真人不是這樣的. 他當年是天團東方神起一子. EVEN粉絲也和嚇了一跳和懷疑這個未正式演過戲的留書仔去演這個角色. 不要說原著的粉絲狂烈反對.

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

引用:Quote:popocat+發表於+12-12-22+09:51+佢尾

首頁

尾頁

跳至