烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 元朗有好多好野食~~~

係咪叫'表姐手勢'? 轉左名有幾個月, 上一手唔係太抵食......

christinefh 寫道:
係元朗公園近泳池果邊呀 ! 都幾偏僻, 不過我都未試過 , 等我去試咗再話你知 !!!
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

'安娜餐廳' 在那兒?

tabo2006 寫道:
agree.. ,
我勁鍾意食 , 去襯都要叫多蒜蓉 .

仲有一間叫 " 安娜餐廳 " 佢 d 扒真係好正 .

tabo2006

manicheung 寫道:
千色地下寶島~﹔手撕雞米線
[/quote]
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

鐘聲遊樂場隔離,教育路南北行後面...

sherryyeung 寫道:
'安娜餐廳' 在那兒?
[url][/url]

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係咪 御庭居 樓下果間?
呢間鋪本身唔係張堅庭開,只不過係佢最近同位老細合作先入咗股!
如果係呢間我就經常幫襯,好乾淨,
個人覺得好好味!

821029 寫道:
請問大家張堅庭是否開糖水店在元朗, 知唔知在那裡 & 好唔好食?

[url][/url]

伯爵府

請問有冇食酒店式甜品既甜品鋪呀??

別墅

唔知之前有冇媽媽分享過, 東花房係好好味又係好多人去的 , 果到既劍魚腩十分新鮮 , 炸沙律龍蝦又係超好味, 一定要試, 不過最好BOOK定位先 !

男爵府

係邊度架, 價錢如何?
bebefoods 寫道:
唔知之前有冇媽媽分享過, 東花房係好好味又係好多人去的 , 果到既劍魚腩十分新鮮 , 炸沙律龍蝦又係超好味, 一定要試, 不過最好BOOK定位先 !

[/url]

伯爵府

元朗有無好食既自助餐

珊瑚宮

好媽媽勳章

fanfan0582 寫道:
元朗有無好食既自助餐

洋房

我星期六去, 可能之前廣告寫得好好, 期望太高, 去到食, 只係覺得好一般. 不過真係好乾淨.

ClaireMa 寫道:
係咪 御庭居 樓下果間?
呢間鋪本身唔係張堅庭開,只不過係佢最近同位老細合作先入咗股!
如果係呢間我就經常幫襯,好乾淨,
個人覺得好好味!

[quote]
821029 寫道:
請問大家張堅庭是否開糖水店在元朗, 知唔知在那裡 & 好唔好食?
[/quote]

別墅

東花房佢係半私房菜加日本野既餐廳 , 如你去食日本野, 價錢比一般貴小小, 但值得 , 好似三文魚刺身+劍魚腩刺身就80蚊, 每樣大約4年到la , 炸沙律龍蝦其實呢個菜色係冇名的 , 係老闆推介 , 因推介得既菜都唔係餐牌內的 , 龍蝦就250蚊 , 都幾大隻 , 2個人食都好多肉 ! 正 ! 必試

男爵府

bebefoods

請問東花房係邊架? 我想去試試

大宅

東花房在馬田路稻香海鮮酒家附近, 它的三文魚刺新勁新鮮, 我最鐘意它的

子爵府

元朗大馬路恒香隔離~'太吏五蛇根' D蛇'根' (唔識點寫), 糯米飯, 海南雞飯都好好食 (我男朋友話係新鮮雞嚟嫁)

大宅

如果駕車去元朗,我必選三號幹線餐廳,因為有免費泊車,萄菜好正,又有live brand 表演。
教養孩童,使他走當行之道,
就是到老他也不偏離. 箴言:廿二章六節

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

琴日先去完果度食蛇羹黎﹗正﹗
BeautyPinky 寫道:
元朗大馬路恒香隔離~'太吏五蛇根' D蛇'根' (唔識點寫), 糯米飯, 海南雞飯都好好食 (我男朋友話係新鮮雞嚟嫁)

伯爵府

ma1015 寫道:
如果駕車去元朗,我必選三號幹線餐廳,因為有免費泊車,萄菜好正,又有live brand 表演。

where??

子爵府

I know, too.

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

m琳琳 寫道:
[quote]
ma1015 寫道:

where??[/quote]

m:
響 錦田果頭,近錦上路西鐵站

伯爵府

garfield_pooh 寫道:
m:
響 錦田果頭,近錦上路西鐵站

carmen:
thx~

首頁

尾頁