夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

之前有出post講過老公要離婚(理由係佢性格變左,堅稱外面係冇女人),本來我已接受左離婚!但6299唔想,不斷要我俾時間佢個仔,凡事要以佢地個孫為重!於是迫於無奈兩人仍共住同一屋簷下,但已互當透明!因PK手機係用我名登記,每次拆信先知係佢定係我嘅,某日心血來潮去電話公司check呢n前次通話記錄,一check就想xx佢!原來佢由某日開始(until this month)每天打同一電話號碼多次及sms該電話多次(我打過係女人接)!真賤格,外面有女人仲要話冇,等6299以為係我錯、經常要我忍讓條PK.我亦説服我6299大家已冇可能!但老人家唔理。

大宅

畀面勳章

回覆:男人真係好賤格

6299一定係幫番個仔既

大宅

回覆 回覆:cmaa的帖子

老人家大前題係唔想頭家散,佢地實際上係無野可以幫到手,佢唔好企埋係仔個邊話媳婦不是已經算好。我就係同一屋簷下忍左一年,最後返左娘家,6299都係話我唔岩,話我甘害左小朋友。

複式洋房

你老公咁蠢嘅,show比6299睇,唔好怨你!

子爵府

BK Milk勳章

引用:之前有出post講過老公要離婚(理由係佢性格

原帖由 cmaa 於 12-06-22 發表
之前有出post講過老公要離婚(理由係佢性格變左,堅稱外面係冇女人),本來我已接受左離婚!但6299唔想,不 ...
答案總係會出現喺面前,咁唔需要再同一屋檐下啦!

珍珠宮

個男人咁賤唔顧老婆小朋友去搵女人,一於唱衰佢,等佢無地自容再飛左佢,佢做初一你做十五~再將個狐狸精個電話公諸於世~好一對姦夫淫婦~

珍珠宮

通常老一輩既都會叫你忍,成日靜係識講男人玩完肯返屋企就得,我真係唔受呢套

大宅

引用:之前有出post講過老公要離婚(理由係佢性格

原帖由 cmaa 於 12-06-22 發表
之前有出post講過老公要離婚(理由係佢性格變左,堅稱外面係冇女人),本來我已接受左離婚!但6299唔想,不 ...
咪即係已經收埋好内??而妳又察覺唔到?那女人是同事?搜集多些証據好喎!!告死佬通姦!!

別墅

回覆:nungma 的帖子

6299一定幫果仔(冇論好壞),吾覺成熟男人會聽話返轉頭,而且男人最鍾意將責任推比女人,倒頭就話你吾arm,對件事冇幫助,算啦。

別墅

收多D料先,唔知點解我覺得可能個女仔都俾佢呃呢?可能唔知佢有老婆同仔!

禁止訪問

大宅

男人真係好賤格

我覺得最好搞清楚佢地係咪一齊好耐,佢吾要頭家咁係咪所有物業錢都吾要比晒老婆同小朋友,係咪ok囉。如果佢會分身家,我會搵方法做最後一次努力搶回老公。

子爵府

BK Milk勳章

6299一定幫番自己仔既, 而且老人輩d人梗加覺得, 男人出去滾完識返屋企已ok.

大宅

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+cmaa+於+12-06-22+發表之前有

原帖由 Magan28 於 12-06-22 發表
咪即係已經收埋好内??而妳又察覺唔到?那女人是同事?搜集多些証據好喎!!告死佬通姦!!

...
我一早就察覺到、係條PK唔認、仲要大我如果有女人一早就有、唔會咁遲先有女人。條PK亦係咁同佢老豆咁講。但事實係一早已有同女人

大宅

好媽媽勳章

引用:收多D料先,唔知點解我覺得可能個女仔都俾

原帖由 yyjanice 於 12-06-22 發表
收多D料先,唔知點解我覺得可能個女仔都俾佢呃呢?可能唔知佢有老婆同仔!

...
佢身邊朋友同事都知條PK有老婆同仔,因佢係人面前會扮自己係好老公,所有錢俾晒老婆。

大宅

好媽媽勳章

引用:我覺得最好搞清楚佢地係咪一齊好耐,佢吾要

原帖由 sibylyau 於 12-06-22 發表
我覺得最好搞清楚佢地係咪一齊好耐,佢吾要頭家咁係咪所有物業錢都吾要比晒老婆同小朋友,係咪ok囉。如果佢 ...
依d男人我唔會再要,所謂一次不忠、百次不用。之前死唔認外面有女人、話我屈佢!好!我當條PK同賤人原來真係冇野,但呢大半年黎佢地每日不斷通電話及send SMS多次,我真係唔相信同一個話冇野嘅女人會咁樣。

大宅

好媽媽勳章

引用:我覺得最好搞清楚佢地係咪一齊好耐,佢吾要

原帖由 sibylyau 於 12-06-22 發表
我覺得最好搞清楚佢地係咪一齊好耐,佢吾要頭家咁係咪所有物業錢都吾要比晒老婆同小朋友,係咪ok囉。如果佢 ...
條PK好cheap架,佢知我一定會分佢身家架!我地有間屋係聯名嘅(舊居),搬左新居後就俾左姑9住,但一直冇轉名。最近,我6299通知我下個月去轉姑9名,佢成家咪一早驚我分佢仔錢:;pppp::;pppp::;pppp:

子爵府

BK Milk勳章

回覆 cmaa 的帖子

新居你有無份?舊居有無出過$?

Anyway男人出軌,
同佢分身家係無可口非既…..

大宅

好媽媽勳章

引用:回覆+cmaa+的帖子 新居你有無份?舊居有無

原帖由 chowchow2012 於 12-06-22 發表
回覆 cmaa 的帖子

新居你有無份?舊居有無出過$?
婚後所有野都係聯名,托賴一離婚都可以分返一半!

caca11  感仲唔快d辦手續.  佢家人睇黎已有打算要你轉舊屋各!  發表於 12-7-5 14:59

子爵府

BK Milk勳章

咁你c6”當初” 都對你幾好, 資產都入哂你名!!

首頁

尾頁

跳至