跳至

首頁

尾頁

複式洋房

奶撙D字甩色

我用Tommee Tippee 奶撙D字甩色....你地有冇架???如果冇,咁你地用咩牌子架!

民房

Re: 奶撙D字甩色

My BB is using PIGEON + NUK, but seems pigeon is better
than NUK, not just only the printing but also the quality itself.

大宅

我都有四個tommee tippee既奶樽,有兩個啲字都甩色呀...激死...

lo_bobo 寫道:
我用Tommee Tippee 奶撙D字甩色....你地有冇架???如果冇,咁你地用咩牌子架!
Welcome to 吳公館
www.babyhome.com.tw/babyhoey

男爵府

我都用過Tommee Tippee 奶撙,d奶撙D字甩色,
仲有呀∼有冇媽咪用nuk好似我咁用左四個月個樽有白點 ?-( ?-( ?-( ?-(

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我用Dr. Brown 奶樽,都係甩色甩得好厲害, 有一個奶樽差d連d刻度都睇唔到呀. 激死人!

複式洋房

我都係用Dr. Brown,d字就嚟甩晒,就嚟要買啦,真肉痛.
[img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD7/116184/s180/121107.24612912.60317.jpg[/img] 歡迎參觀希希網站 :-D :-D :-D

男爵府

avent 唔錯,我之前都有用過tomme tippee,不過清洗時好麻煩又易爛,我索性成批換過

http://kawaii-kids.com/

大宅

wongbikbik 寫道:
My BB is using PIGEON + NUK, but seems pigeon is better
than NUK, not just only the printing but also the quality itself.

me too
我都覺得 piegon 奶樽質料好 d , 用左三個幾月, 樽身依然好通透.

callymum,
我都有4個 nuk 奶樽, 又唔覺有白點喎 ?-(

別墅

我d dr. browns 都係呀,好乞人憎!!

複式洋房

我決定換哂piegon先,事關piegon有淨係個樽配,唔駛成set換!

男爵府

yukichan1974
nuk d樽我用左四個月有白點,洗都洗唔到 :-( :-( :-(

洋房

我用Dr.Brown & Tommee Tippee, Tommee Tippee 勁脫色, 但Dr.Brown 用了4個月都冇脫色噃!

小黑咪 寫道:
我用Dr. Brown 奶樽,都係甩色甩得好厲害, 有一個奶樽差d連d刻度都睇唔到呀. 激死人!

大宅

我本來想買tommee tippee 啲奶樽, 後來係荷花冇得買所以冇買dr. brown都想買因為太貴所以冇買後來我班朋友送avent奶煲比我, 咁我咪用avent個奶樽囉, 我已用咗三個幾月同新的一樣....
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

我用左pigeon 奶樽三個幾月 , OK , 冇甩色.

但奶咀有少少黃. :-( :-( :-(

大宅

siubobotam 寫道:
我都係用Dr. Brown,d字就嚟甩晒,就嚟要買啦,真肉痛.

我都係用dr. brown, 不過冇甩色! ?-(
Hello! 我叫 Vinci, 係囝囝, 我係05年10月2號出世!你地快d去睇下我個blog!

別墅

Dr. Brown 真係好離譜,尋日我個女飲飲下奶,我見倒佢個人中有點藍色野,原來係奶樽甩出黎架,仲賣得咁貴 :evil:

大宅

fionaytwong 寫道:
Dr. Brown 真係好離譜,尋日我個女飲飲下奶,我見倒佢個人中有點藍色野,原來係奶樽甩出黎架,仲賣得咁貴 :evil:

唔係呀嗎! 我都要留意下先!
Hello! 我叫 Vinci, 係囝囝, 我係05年10月2號出世!你地快d去睇下我個blog!

別墅

係呀,真架! 應該影低佢告佢!

大宅

我都係用Tommee Tippee, 但無甩色喎.

別墅

我都係用dr.brow.....不過無事!
而我有個朋友係同我同期買<係護協>
買咗8個都甩色,佢去咗be be Dream投訴
dr.brow公司"丞"認有批貨係有問題,
跟住按排換撙,點知換咗又係甩色
再投訴.......最後由瘦撙換咗成批肥撙,就ok

首頁

尾頁

跳至