自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問759隻生生烏冬杯裝,食法是否同其他杯面一樣加熱水焗,不用煮架?

我買吾到呀,樓下無得買

身體健康,生活愉快

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

回覆:請問759隻生生烏冬杯裝,食法是否同其他杯面一樣加熱水焗,不用煮架?

我又去買先

大宅

回覆:qqlun 的帖子

好味

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

請問759隻生生烏冬杯裝,食法是否同其他杯面一樣加熱水焗,不用煮架?

我都想買,荃灣2間,葵芳,加我屋企樓下都無貨

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:lovebobo+發表於+12-6-30+21:02+我唔

原帖由 Ivyl 於 12-06-30 發表
之前去首爾食過,一食就愛上佢.我印象中晌韓國買都要7-8蚊.所以9.8真係好抵. ...
唉,我之前去冇食過,759個優惠只係做到今日咋

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Quote:原帖由+nsxbobo+於+12-06-23+發表味

原帖由 meko~ 於 12-06-23 發表
超好味

男爵府

lovebobo 發表於 12-6-30 23:09
唉,我之前去冇食過,759個優惠只係做到今日咋

吓,仲諗住聽日去掃貨tim
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.5658369.16127.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.6133754.17923.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067918.00228.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067921.91191.jpg[/img]

翡翠宮

畀面勳章

回覆:請問759隻生生烏冬杯裝,食法是否同其他杯面一樣加熱水焗,不用煮架?

好刺幾正咁喎

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Ivyl 發表於 12-7-1 00:10
吓,仲諗住聽日去掃貨tim
想食就要俾多少少錢喇! 唉, 早知我今日都買啦

侯爵府

2024年龍年勳章

明天買返十盒八盒試下先

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

引用:Quote:lovebobo+發表於+12-6-30+21:02+我唔

原帖由 Ivyl 於 12-06-30 發表
之前去首爾食過,一食就愛上佢.我印象中晌韓國買都要7-8蚊.所以9.8真係好抵. ...

別墅

睛靈勳章

回覆:funbi0816 的帖子

請問759係舖名嗎,我見你地好多人去買野,但我家附近沒有此舖,所以不太清楚,是否平及多食品?一定要做會員才可購物?分店最近紅磡在那裏?見你地買得咁開心!請指教下我,謝謝

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

如果有膠袋嗰隻包裝. 將佢+肉+菜愛來炒+埋個包醬汁 啱啱好一人前 都超好味。

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

珍珠宮

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

版主 的帖子

我都想買啊

首頁

尾頁

跳至