自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

My kid 雙腳小腿最近好痕,又有好多紅色一粒粒,睇完中E話係敏感OR VIRUS.食完2次中藥都係無反應,仲係痕到飛起.!!!!! What to do 好!!??????Pls help!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:+My+kid+雙腳小腿最近好痕,又有好多紅色一

原帖由 chuchu-fighting 於 12-06-25 發表
My kid 雙腳小腿最近好痕,又有好多紅色一粒粒,睇完中E話係敏感OR VIRUS.食完2次中藥都係無反應,仲係痕到飛 ...
紅色一粒粒會唔會俾虱咬? 不如影出黎睇睇?

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:+My+kid+雙腳小腿最近好痕,又有好多紅色一

原帖由 chuchu-fighting 於 12-06-25 發表
My kid 雙腳小腿最近好痕,又有好多紅色一粒粒,睇完中E話係敏感OR VIRUS.食完2次中藥都係無反應,仲係痕到飛 ...
仲有呀我覺得皮膚病, 都係睇西醫止左痕先好d, 我個中醫都係咁講, 因為睇中醫療程時間長d, 大人都可以忍下, 小朋友好辛苦架

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

引用: My kid 雙腳小腿最近好痕,又有好多紅色一

試下查"蘆薈",我自己都係咁,對腳一慶就行到爆無論查咩都唔止痕,無意中求其拎支蘆薈查,發現止痕不特止,仲連發痕次
數都少左,果種痕法係要r都到損為止,再加埋本來由一個位痕繼續擴展開去,我一向係無濕疹皮膚敏感,但上年就無啦啦開始發痕,你可以試下!

個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

大宅

"蘆薈"tried b4, 止痕 just when she put it on !!! it is not 濕疹 low !!

大宅

thank you all !!!!

大宅

大宅

has photo la!! 一粒粒細細粒~好痕好痕!!!! after R 痕 become like this la ~

大宅

help !!

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

醫生冇比藥膏咩?

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆:雙腳最近好痕!!!!!!! Help !!!!

我個女都係,無啦啦隻腳起粒粒,紅晒,佢話好痕,之後兩隻手手腳腳都起曬粒,我用d虎標油幫佢查小小,今朝已經退晒冇再痕

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我呢排都係呀 但我係去完旅行返黎先係咁 之後查左馬油 無咁乾燥就唔會起粒粒

大宅

禁止訪問

大宅

首頁

尾頁

跳至