美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:HITACHI

各位jm,可以幫吓手嘛,我都想買行貨,但有邊幾隻model選擇呢?邊隻好用呀?thx!我見有N810,N1000,N8100

別墅

回覆:mm321 的帖子

你用緊810or1000???

別墅

有朋友去日本多購一部N810返嚟,有興趣可pm~

子爵府

想問下clarisonic洗面機,同導出/導入機係咪兩樣野?有冇jm兩部都有架?thx!

水晶宮

報個到先, 買咗N810但未有得拎, 仲要等2個禮拜
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

水晶宮

lai8888 發表於 13-1-19 12:58
各位jm,可以幫吓手嘛,我都想買行貨,但有邊幾隻model選擇呢?邊隻好用呀?thx!我見有N810,N1000,N8100

...
爬咗一上晝文, N810同N8100係一樣架, 不過係水貨叫N810, 行貸叫N8100.
各位JM, 有錯請更正

Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

水晶宮

想請教下咁多位, 你哋做導出前洗唔洗面架? 因為我平時唔化妝架, 咁我會用手工皂洗面, 咁係應該正常洗完面先再做導出, 定係就咁用清水洗面就做導出?
thx先

別墅

加入咗N810今日第一次用,有少少黃~(左~step1,右~step3)

侯爵府

請問 Step4 mask 有冇好介紹?

子爵府

引用:加入咗N810今日第一次用,有少少黃~(左~ste

原帖由 Masakiyee 於 13-01-21 發表
加入咗N810今日第一次用,有少少黃~(左~step1,右~step3)
你step1用咩做?用咩棉?

子爵府

引用:我用N1000step+1+紅水step+2+菜瓜水step+3+

原帖由 carman2412 於 12-06-25 發表
我用N1000
step 1 紅水
step 2 菜瓜水
n1000冷凍功能好用嗎,諗緊買n8100定n1000,thx!

別墅

回覆:lai8888 的帖子

用simple toner&萬0棉~

男爵府

回覆:lai8888 的帖子

好用,用左幾個月,毛孔真係細左!
不過我冇用紅水好耐,因為有個朋友響日本住的,佢話佢地只用普通化妝水,唔會用卸妝水。

大宅

引用:我用萬寧棉,之前有jm+post過加用彩豐行玫

原帖由 pekklechan 於 12-08-30 發表
我用萬寧棉,之前有jm post過加用彩豐行玫瑰花水,又平導出效果好過紅水

...
我都有用彩豐行這隻,但唔覺有咩 好

子爵府

引用:好用,用左幾個月,毛孔真係細左! 不過我

原帖由 carman2412 於 13-01-21 發表
好用,用左幾個月,毛孔真係細左!
不過我冇用紅水好耐,因為有個朋友響日本住的,佢話佢地只用普通化妝水 ...
thx!

複式洋房

回覆 yinmelody 的帖子

我想問有沒人知8100,1000日本賣緊幾多錢呀?因為我下星期會去沖繩想買返架試下

大宅

引用:Quote:原帖由+carman2412+於+12-06-25+發表

原帖由 lai8888 於 13-01-21 發表
n1000冷凍功能好用嗎,諗緊買n8100定n1000,thx!
我最鍾意就係冷凍功能,好正,啲毛孔細佐好多

Lilypie Baby Ticker

大宅

其實係咪所有水狀,冇酒精的爽膚水和精華都可以用?

男爵府

N8100 Step 4 唔用paper mask,用gel

mask得嗎?

首頁

尾頁

跳至