親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

想問下邊到book galaxy會平D呀?

大宅

引用:我都BOOK咗月尾住GALAXY玩三日兩夜呀,+但就

原帖由 高齡產婦 於 12-07-12 發表
我都BOOK咗月尾住GALAXY玩三日兩夜呀, 但就直接BOOK HOTEL PACKAGE, 兩晚有DISCOUNT, 好期待呀! ...

大宅

引用:Quote:原帖由+gkicn+於+12-06-25+發表Join

原帖由 puilingchung 於 12-07-12 發表
想問大倉幾點可以check in?
我上次去係平日,1330hrs到,佢都比我check in

大宅

引用:Quote:卓言+發表於+12-7-4+00:11+我6月尾都

原帖由 bb1901 於 12-07-12 發表
travelzoo有個悅容莊套票,1488一人價,住既就係呢個有小泳池既房,我都好想去!! ...
有人話依隻房個游池仔換唔切水,最多都係換一半。聽聞要換晒需起碼兩小時以上!試問上手check out跟住又比人check in,點搵得切

子爵府

gkicn 發表於 12-7-12 11:28
有人話依隻房個游池仔換唔切水,最多都係換一半。聽聞要換晒需起碼兩小時以上!試問上手check out跟住又比 ...

我四月時去過, 住悅榕庄超正喎, 我地仲要upgrade, 多咗間按摩房, 入面有個按摩浴缸+兩張按摩床+茶水間! 因為我地屈蛇兩家人住架, 4大2細住都覺得勁大!
至於個小泳池, 有4x13呎, 小朋友游水完全冇問題! 同埋我地check in時己冇7-8成水啦, 因為佢地12點要check out, 下手就3點先可以check in, 所以好夠時間架!

大宅

回覆 yankaka 的帖子

請問點屈蛇呀?浴室唔係話半透明嗎?

大宅

回覆 高齡產婦 的帖子

請問住兩晚包埋稅,Total How Much? Thanks!

子爵府

jenfungbb 發表於 12-7-12 13:08

請問點屈蛇呀?浴室唔係話半透明嗎?

屈到, 前後腳上房囉, 你意思係兩家人有男有女點沖涼?
放心啦, 佢嗰個大大個廁所連浴室係有塊大幕可以拉埋架, 咁要沖時埋拉埋囉, 同埋佢個廁所喺對住睡床, 咁真係介意ge, 有人沖時另一家咪去廳嗰邊囉, 睇唔到ge!

大宅

原來可以遮住既, thanks
我都好想去豪一次, 但你點訓法呢? 係唔係有2個人要訓按摩床? 會唔會好辛苦架?

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

回覆 ann0 的帖子

http://www.galaxymacau.com/zh-hant/promotions/hotel

子爵府

jenfungbb 發表於 12-7-12 14:49

原來可以遮住既, thanks

聰明喎, 我地兩公婆咪瞓按摩床囉, 都辛苦架, 但一晚ok ge~

侯爵府

2024年龍年勳章

銀河 / 大倉有什麼分別, 那間好D ?
吾認識游水&小朋友(5yrs)可玩衝浪 ?
你們有無帶沙灘玩具去 ?

首頁

尾頁

跳至