自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好耐無食, 樓下早排開左間 "么x ", 尋日入去睇下, 見一樽樽唔同價錢,

話.....好貴 最平都要十蚊一兩, 走人, 點知佢係門口 counter 放左一樽, 寫住....... $100/兩

想問下你地, 有無人買過食過 ??
如果食過, 可唔可以 comment 下

珍珠宮

回覆 回覆:km1357的帖子

100蚊

珍珠宮

畀面勳章

回覆:好貴既 "話妹"

我唔識欣賞,太貴啦

水晶宮

不吃啦

子爵府

2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

真係好食d

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

$100 兩呢隻應該係之前$80幾個隻。好食但好貴。我都係間唔時食下mouth:

別墅

奶奶買過俾阿女食.....60蚊得十一,二粒到......好貴......! 味道同普通一樣! 安慰自己...可能人地整時...乾淨D呢.....

珊瑚宮

環保接龍勳章

km1357 發表於 12-6-27 11:32
好耐無食, 樓下早排開左間 "么x ", 尋日入去睇下, 見一樽樽唔同價錢,

話.....好貴 最 ...
唔知點comment, 有日好想食, 咁就走去買了來食, 但我食話梅唔係專家, 買佢係貪佢唔會有"毒", 信心一點咋.
人邁向新的一天跨新步放眼遠方迎來朝暉將人照亮

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

好貴既 "話妹"

男爵府

我個儍表妹
買過送比我
老實我唔會買囉
一舊死得果七粒

珍珠宮

好媽媽勳章

我買過$8x比我媽, 買比媽媽就無所謂啦.

wcpcelia    發表於 12-6-27 11:41

子爵府

叻叻勳章

其實點好味o的呢 ???

twc729  http://tw.m.wretch.yahoo.com/blog/unidad130/3081066  發表於 12-6-27 11:49

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

唔一定要食. 所以都係間唔中去買下合桃. 都會買貴小小既話梅, $45/兩

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都見到呀

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

麥兜媽 發表於 12-6-27 11:36
$100 兩呢隻應該係之前$80幾個隻。好食但好貴。我都係間唔時食下

如果自己食, 我暫時都唔捨得買咁貴呀

水晶宮

X鳳一直都係好好好貴

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆:好貴既 "話妹"

好貴之前陀住阿囝個陣有買過嚟食,講真其實食唔出有咩太大分別,只不過信佢個品牌,好似樓上位jm話齋希望唔好食咗毒話梅先買佢咋

公爵府

2024年龍年勳章

試過買左$100得10粒!
叫做試過就算!

首頁

尾頁

跳至