自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

pm1202 的帖子

每個reply下面都有一個小回覆icon的

子爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

點算好 的帖子

up左

珍珠宮

2018復活節勳章

睇完你地啲回覆, 我都係唔update住喇

牛精仔  行慢有著數原來有佢道理  發表於 12-6-27 14:37

My Egg Egg Egg Egg Easter House

別墅

回覆 Moderator 的帖子

呢個只系..回番對應個reply,唔系直接回個主題..

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Moderator 發表於 12-6-27 14:32
每個reply下面都有一個小回覆icon的

即係一定要覆個別人士嘅帖先REPLY到?

你知啦, 有D國民唔喜歡比人QUOTE佢, 以為你愛上佢, 又以為你針對佢, 借問聲點先可以REPLY又唔QUOTE人地個別帖呢?

迷茫的人上

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

正呀!
終於都冇晒D空白位啦!
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

sharonhwyc 發表於 12-6-27 14:42
正呀!
終於都冇晒D空白位啦!

你好明顯發揮正能量

我最喜歡去D死唔斷氣帖 (即係8-90頁果D), 新APPS去唔到最後一頁, 我生不如C

宜家簡直好似DOWNLOAD左FACEBOOK 個TIMELINE一樣, 覆水難收

sasa0208    發表於 12-6-27 15:29
小軒軒  ME 2  發表於 12-6-27 14:50
htts    發表於 12-6-27 14:49

男爵府

大臣 發表於 12-6-27 14:06
我一直都在試呀, 覺得不錯才敢推出來, 但要大家比下意見, 再慢慢改進.

基本上解決了經常死機的情況, 使用 ...

功能會稍後慢慢加. 現在最重要是穩定. ---- 說得對

琥珀宮

INHIM 發表於 12-6-27 14:47
功能會稍後慢慢加. 現在最重要是穩定. ---- 說得對

你...你...你UPGRADE左未?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

htts 的帖子

up左喇!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

牛精仔 發表於 12-6-27 14:46
你好明顯發揮正能量

我最喜歡去D死唔斷氣帖 (即係8-90頁果D), 新APPS去唔到最後一頁, 我生不如C
我岩岩相反,
帖太多我會冇心機睇~

郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

琥珀宮

happymama11 發表於 12-6-27 14:52
up左喇!

你好似好開心咁, 請問係咪已經解決左不引文REPLY同去最後一頁嘅問題?

男爵府

牛精仔 發表於 12-6-27 14:49
你...你...你UPGRADE左未?

UP左啦, 最緊要真的別再強制我或令我死機
因妳知嗱.............日日咁強,天天咁死我真沒命

琥珀宮

sharonhwyc 發表於 12-6-27 14:53
我岩岩相反,
帖太多我會冇心機睇~

帖太多, 就係想SKIP鬼左頭果79頁, 直接去80頁, 但宜家要撳79次先去到80頁WOR....

琥珀宮

INHIM 發表於 12-6-27 14:54
UP左啦, 最緊要真的別再強制我或令我死機
因妳知嗱.............日日咁強,天天咁死我真沒命:sosick ...

知足者常樂, 弓起你, 你已搵到BK最穩定嘅APPS

男爵府

牛精仔 發表於 12-6-27 14:57
知足者常樂, 弓起你, 你已搵到BK最穩定嘅APPS

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

downloading.......

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章

htts 的帖子

yes, updated

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

牛精仔 發表於 12-6-27 14:55
帖太多, 就係想SKIP鬼左頭果79頁, 直接去80頁, 但宜家要撳79次先去到80頁WOR.... ...

係喎!
冇留意添~

珍珠宮

畀面勳章

up up

首頁
23456...8

尾頁

跳至