自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 回覆:INHIM的帖子

穩定地回覆遠程伺服器bla bla bla, 密碼錯誤

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

謝謝各位的通知, 跳頁功能會盡快加入. 而部份會員是用中文帳號的會出現故障, 我們現在盡快修復.

大臣
現在的國民很好招呼...

伯爵府

BK Milk勳章

回覆唔到,我用gs2

男爵府

謝謝各位的通知,+跳頁功能會盡快加入.+而部

原帖由 大臣 於 12-06-27 發表
謝謝各位的通知, 跳頁功能會盡快加入. 而部份會員是用中文帳號的會出現故障, 我們現在盡快修復.

大臣 ...
大臣 冇晒的收藏貼既

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

有新bk apps for android

刀系用返1.23 好用d

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

大臣 發表於 12-6-27 15:23

大臣 ...

我形住就係講緊我

sasa0208  係你.....有份啦  發表於 12-6-27 15:32

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

仲有喎,去提醒唔識自己跳返去人地引用我個頁
之前明明得架喎

因為咁我中意用電話多過i pad上bk架

珍珠宮

育兒性格勳章 畀面勳章

回覆 htts 的帖子

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

謝謝大家的意見, 有關的問題:

1. 我們發現部份用中文帳號的會員有出現這個情況, 現在修復中.
2. 提醒暫時未能直接開thread, 稍後會加入這個功能.
3. 現在回覆可以選擇個別會員及樓主的帖中按回覆, 亦可以使用引用. 稍後會加入回覆按鈕.
4. 跳頁功能亦會在下個版本加入.
5. 字體大小就是個人喜好, 亦有放大功能可以輔助.

如仍有其他意見, 請給我們知道.

謝謝
現在的國民很好招呼...

男爵府

小倩 發表於 12-6-27 15:20
穩定地回覆遠程伺服器bla bla bla, 密碼錯誤

SIGH .........

別墅

回覆 大臣 的帖子

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 回覆:牛精仔的帖子

大塵自己用土星文乎

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

大臣 發表於 12-6-27 15:33
如仍有其他意見, 請給我們知道
突然間我感受到BK好似稅局追數一樣嘅效率, 7年黎我第一次FEEL到

有進步!

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

聽大家這樣說,,還是繼續用1.23算 @@,,如果十x頁既主題,,我想我會禁到手抽根~

水晶宮

牛精仔 發表於 12-6-27 15:37
突然間我感受到BK好似稅局追數一樣嘅效率, 7年黎我第一次FEEL到

有進步!

可能因為俾可樂隻貓兇過

琥珀宮

dasy 發表於 12-6-27 15:39
聽大家這樣說,,還是繼續用1.23算 @@,,如果十x頁既主題,,我想我會禁到手抽根~ ...

如果你呢個帖係2個鐘頭前出, 我一定聽你話架

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

牛精仔 發表於 12-6-27 15:41
如果你呢個帖係2個鐘頭前出, 我一定聽你話架

原來遲上岸都有好處今次我打死都唔up企:;pppp:
典解茅lala又要禾千名

琥珀宮

三順 發表於 12-6-27 15:51
原來遲上岸都有好處今次我打死都唔up企

快D介紹多D仇家UPGRADE啦

miffymiffy    發表於 12-6-27 16:40

珍珠宮

熱血金章

三順 發表於 12-6-27 15:51
原來遲上岸都有好處今次我打死都唔up企

啱呀!
睇定先啦. 到時要downgrade就煩lu.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

子爵府

我都update咗,但唔識回覆post
觀其言、察其行、知其底、方識其人。

首頁
34567...8

尾頁

跳至