懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

沒有join package及想埋單平d。唔該曬:)

大宅

回覆:yanyanyan888 的帖子

可以唔join package。
走佬袋可帶拖鞋,毛巾(洗臉及抹身用),個人用品:如電話,差電及護膚品,牙刷,牙膏。醫院包衛生巾,網褲,睡衣,冷熱水,水杯,床墊同基本用品。
媽媽可帶一套出院衫, bb 出院帶包被(已包衣服)

大宅

引用:可以唔join+package。 走佬袋可帶拖鞋,毛巾

原帖由 tongtongwhite 於 12-07-02 發表
可以唔join package。
走佬袋可帶拖鞋,毛巾(洗臉及抹身用),個人用品:如電話,差電及護膚品,牙刷,牙膏 ...
Thank you~咁束腹帶要自己買嗎?

大宅

回覆 yanyanyan888 的帖子

我係浸會開刀,有束腹帶比埋

大宅

係浸會生0既媽媽們,你地住院時係咪可以盡量安排同到香港媽媽一間房,洗唔洗主動同姑娘要求0家??

大宅

畀面勳章

請問bb衣服係咪淨係帶出院嗰套?住院嗰幾日著醫院提供嘅衫?
BB雞有書讀啦~

男爵府

引用:係浸會生0既媽媽們,你地住院時係咪可以盡量

原帖由 bibi_clw 於 12-07-02 發表
係浸會生0既媽媽們,你地住院時係咪可以盡量安排同到香港媽媽一間房,洗唔洗主動同姑娘要求0家?? ...
姑娘會盡量安排港媽一齊㗎,咁當然你可以主動同姑娘要求啦

男爵府

引用:請問bb衣服係咪淨係帶出院嗰套?住院嗰幾日

原帖由 dollylash 於 12-07-03 發表
請問bb衣服係咪淨係帶出院嗰套?住院嗰幾日著醫院提供嘅衫?
BB出院只需要帶包被咋,底衫和背心醫院送㗎

dollylash   Thanks~  發表於 12-7-3 15:35

首頁

尾頁

跳至