親子旅遊

跳至

首頁
34567...10

尾頁

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:CHLHT+發表於+12-7-18+00:33+我地都

禁止訪問

畀面勳章

引用:Quote:CHLHT+發表於+12-7-18+00:33+我地都

男爵府

chickenwing2006 發表於 12-7-17 22:24
明早影張相 see see 可以嗎

我吾識post photo 呀,不過就對正正對住個大水桶&射水球個位, 仲要係4/F tanjung wing, 因阿妹攪check-in, 所以都吾知原來upgrade左,

男爵府

rachel 發表於 12-7-18 11:49
我都玩完返來,細路玩得好開心,話下次再來玩。
酒店都upgrade 了,tanjung wing seaview 比我 。 ...

你個view 仲正

可以教我post photo 嗎?

rachel  我用手機 apps, 好容易, 妳用 iphone 定 andriod?  發表於 12-7-18 21:17

別墅

有無人去過神山國家公園? 自己點去?

別墅

知唔知市中心夜市開到幾點?

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我哋原來係隔離鄰舍,我都係四樓,對正泳池。

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 Hei3705 的帖子

我哋原來係隔離鄰舍,我都係四樓,對正大水桶和水梯

男爵府

luckymother 發表於 12-7-18 21:11
回覆 Hei3705 的帖子

我哋原來係隔離鄰舍,我都係四樓,對正大水桶和水梯 ...

我住 416, 你呢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

我都係比酒店upgrade左, 本來book左Kinabalu wing seaview, upgrade左去Tanjung seaview, 一入房見到個大水桶已經好興奮
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 12-7-18 21:33
我都係比酒店upgrade左, 本來book左Kinabalu wing seaview, upgrade左去Tanjung seaview, 一入房見到個大水 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:我都係比酒店upgrade左,+本來book左Kinabal

原帖由 cattz288 於 12-07-18 發表
我都係比酒店upgrade左, 本來book左Kinabalu wing seaview, upgrade左去Tanjung seaview, 一入房見到個大水 ...
巧正,我三間係 mountain view , 倆間 upgrade seaview , 一間對正碼頭地盤

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

chickenwing2006 發表於 12-7-18 21:45
巧正,我三間係 mountain view , 倆間 upgrade seaview , 一間對正碼頭地盤

...
唔怪得之前有JM話個碼頭有排都未開番喇~
放下自在

大宅

回覆 cattz288 的帖子

你好, 我在下年都會去沙巴, 機票都BOOK了, 現在要BOOK 酒店, 想問下你們在那裡BOOK 酒店呢。
請問這間酒店的名是......??

THX

象牙宮

HappyJacky 發表於 12-7-18 23:39

你好, 我在下年都會去沙巴, 機票都BOOK了, 現在要BOOK 酒店, 想問下你們在那裡BOOK ...
shangri-la tanjung aru resort!
下年先去, 可以周圍格下價先, 我喺完美BOOK架, 可以用HSBC過數,但佢地個EX. RATE好貴, 我地呢D C9仔, 最後用左信用咭!不過要加近3%手續費, 但計落仲有SO
放下自在

大宅

因我我一行8人, 7大小,都要成4間房, 所以都會價格。

shangri-la tanjung aru resort! 已經冇房啦, 我地都想住一晚。

象牙宮

HappyJacky 發表於 12-7-19 08:22

因我我一行8人, 7大小,都要成4間房, 所以都會價格。
咁快無房? 你喺邊度check無房? 問左完美未? 因為佢地係agent, 所以有agent quota! good luck!!
放下自在

瑪瑙宮

好媽媽勳章

cattz288 發表於 12-7-19 09:44
咁快無房? 你喺邊度check無房? 問左完美未? 因為佢地係agent, 所以有agent quota! good luck!! ...

係 SABAH 既 LOCAL TOUR , 除左完美, 仲有特優 .... 可以再問問, 今次我係 HK agent 度 book , mountain view $ 1400 叫比 local tour 平 ..... 或者你都可以問一問 hk 既 travel agents wor

禁止訪問

回覆:cattz288 的帖子

瑪瑙宮

好媽媽勳章

joe914 發表於 12-7-19 10:03
我都去完沙巴返來啦!我哋住市區嘅 Marina Court Penthouse ,行去加雅街和公眾碼頭都好方便,間屋有二層( ...

好正甘 WOR , 想問一問幾 $$ 一晚同埋有無 swimming pool 呀 ?? 唔該哂

首頁
34567...10

尾頁

跳至