親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

八月初去新加坡, 睇左好多姊妹既留言, 知道要預先買入場券, 免得到時sold out。本來想上網訂, 但剛剛俾我搵到間旅行社有得買, non-peak入場券 成人只係$390, 小童$280, 俾在網上買平d。 打去問過, 個職員話係現票, 無需指定係邊日入場, 只要係non-peak日子就可以, 請問有冇人試過?

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

KimB 發表於 12-7-3 12:56
八月初去新加坡, 睇左好多姊妹既留言, 知道要預先買入場券, 免得到時sold out。本來想上網訂, 但剛剛俾我搵 ...

咁平! 邊間? 我都想買, 我7月中去呀!

男爵府

kcm 發表於 12-7-3 13:15
咁平! 邊間? 我都想買, 我7月中去呀!
我都覺得好平, 但唔知穩唔穩陣, 因為之前有媽咪分享過, 網上訂票都要選日子, 然後係選定日子之後既特定日期內都可以使用, 但個職員話唔洗選日子??

男爵府

引用:八月初去新加坡,+睇左好多姊妹既留言,+知道

原帖由 KimB 於 12-07-03 發表
八月初去新加坡, 睇左好多姊妹既留言, 知道要預先買入場券, 免得到時sold out。本來想上網訂, 但剛剛俾我搵 ...
邊間?

男爵府

因為唔知可唔可以post間旅行社個名出黎, 所以已pm左條link俾你地, 大家一齊研究吓可唔可靠呀!

子爵府

新加坡uss門票

價錢差不多吧!印象中好似有優惠卷去餐廳減返錢?不過唔知仲有無

大宅

回覆 kimmy2006 的帖子

剛去完返來, 我係入場口先買飛,因為成人持boarding pass有9折, ,我原本諗住早一日訂定先(我住聖淘沙) 原來優惠止於買即日票, 職員話而家門票好少會sold out, 叫我放心當日先買, 但我都唔放心, 早左20分鐘, 排隊買飛的人真係唔多, 可能大家都在網上訂, 反而即場票好易買到...

大宅

藍妹媽媽,

你好!

請問你幾号入USS呢? 星期幾? Tks!

子爵府

新加坡uss門票

可能我去時係剛開幕所以sold out

大宅

我係6月25日入場,星期一, 而我是24/6入住, 星期日,當日在USS門外一心想預訂,都見唔到有sold out字眼, 當日仲係星加坡暑假假期.

伯爵府

成人持boarding pass有9折 - 即係幾多錢?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

http://www.groupbuya.com/ATC/36058

大宅

引用:回覆+kimmy2006+的帖子 剛去完返來,+我係

原帖由 藍妹媽媽 於 12-07-03 發表

剛去完返來, 我係入場口先買飛,因為成人持boarding pass有9折, ,我原本諗住早一日 ...
咁小童boarding pass有冇折?

複式洋房

我都想問是否ASIA XX/XX TRAVEL?如果係我都有睇過, 大家要留意番張入場券係non peak/ peak season喎!
但我又想問如果去到先買門票, 駛唔駛加7%TAX呢?請有人知呀??

大宅

回覆 藍妹媽媽 的帖子

有無指定邊間航空公司boarding pass先有9折?小童boarding pass有嗎?

大宅

回覆:winglink 的帖子

小童是無折的。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

版主提示: 如慾提供/索取資料請直接以pm聯絡, 謝謝

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

再次提示: 如欲提供/索取資料請直接以pm聯絡, 謝謝
如再有會員在版面要求pm, 將關上主題, 多謝合作

男爵府

各位jm, 如果你地想知道邊間旅行社就直接send pm給我, 因為不是常常有睇舊post, 所以唔知大家既留言。另外, 因為呢排都收到幾多pm, 都唔記得覆左邊個, 如果你send左, 而我又未覆你, 就請send多次, 我會盡快回覆。

fyi, 最後我冇係呢間旅行社買uss ticket, 反而買左其他景點既package, 因為我c6識人在新加坡買到staff price ticket, 計落仲平過旅行社, 所以冇買到。但我見其他景點又幾抵, 就買左其他package, 好期待8月去singapore

男爵府

魅力王子 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

版主 的帖子

其實你們可以去看看璟球的綱頁,我上次剛巧用信用咭有八折,及請查乘搭航空公司都可能有折扣,所知有星航

首頁

尾頁

跳至