母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

大宅

版主 的帖子

可唔可以 pm 埋比我,thx

男爵府

我都想試,PM me pls
Thx

男爵府

畀面勳章

ccjo 的帖子

可唔可以話我知呀?

複式洋房

回覆 ccjo 的帖子

邊度有得賣呀??點食呀??? PLS. PM ME

大宅

多謝分享!

別墅

我都有興趣 pls also pm me, thx!

禁止訪問

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 冬日勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:Quote:Jayelle+發表於+12-7-10+20:16+我成

原帖由 myBBanson 於 12-07-11 發表
"旁門左道" 呢四個子係我醫生親口講。我都係想講呢d椰子油丸對我係完全唔得, 冇用!!!!,等其他人唔好以為 ...
咁我都係聽完樓主介紹自己買左2支椰子油試過覺得好先返黎share啫,我仲要係自己搵舖頭買過另一隻牌子,咁我見你話痾先諗住睇下幫唔幫到你個問題,我唔知樓上講推銷或做生意係講邊個定誤會左,但我絕對唔係sales或幫人做媒,你可睇我舊post就知我陀開始已經玩bk到宜家,我囡宜家差唔多個半月大,全埋身另外仲有個freestyle泵,我絶對只係用家冇其他身份,係我無聊諗住好心幫人結果俾人惡言相向,你自己睇清楚我由頭到尾都係好聲好氣同你講,一句惡言都冇,我唔係想同你拗,我費時我唔出聲人地真係以為我係sales!

複式洋房

回覆:分享:増奶兼減肥好成功

Pm pls

禁止訪問

禁止訪問

引用:Quote:Jayelle+發表於+12-7-10+20:16+我成

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 冬日勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+myBBanson+於+12-07-11+發表"

原帖由 ccjo 於 12-07-11 發表
我諗唔同人對同一種產品可能有不同反應。我自己就冇痾過。亦真係有多到奶。所以先分享比大家。可能呢個產品 ...
其實我點解咁熱心,係因為我睇資料外國好多專家已做好多硏究椰子油的功效同好處,平反佢為世界上最健康嘅油,「椰子油主要成份為65%的中鍵脂肪酸(MCFA),其中月桂酸 (lauricacid)含量高達50%,月桂酸亦為母乳中最重要的飽和脂肪酸,具有很好的抗微生物活性,月桂酸抗病毒能力是所有中鍵脂肪中最強的,並能促進新陳代謝,調節生理機能。中鍵脂肪酸不容易轉變為較大脂肪分子,所以不會貯存囤積成身體脂肪,同時,中鍵脂肪不需酵素水解及膽鹽乳化即可吸收,不會增加身體代謝負荷。」仲好似有學者硏究緊可以改善老人癡呆症,我就覺得幾滴仔油已經有咁大效用,就算唔為增奶都對屋企人健康好呀,由我試過之後已經決定以後都唔買其他油了,(尤其是氫化油),原因唔想再食d反式脂肪落肚,我個人食野都幾注重健康,買咩食之前都一定會睇成分同營養標籤,可能自己中意健康飲食,至熱心過頭掛

侯爵府

引用:Quote:原帖由+ccjo+於+12-07-11+發表我諗唔

原帖由 Jayelle 於 12-07-12 發表
其實我點解咁熱心,係因為我睇資料外國好多專家已做好多硏究椰子油的功效同好處,平反佢為世界上最健康嘅油 ...
如果仲有jm睇到,真係俾少少好奇心,search下咩係氫化油同反式脂肪,真係唔係好野黎架!唉!我真係長氣同多事,但我唔出聲又過唔到自己良心!
漏左講,其實椰子油可以排毒亦都係已知功效之一,係食法問題,當supplement咁食作保健用,尤其是丸嘅椰子油濃度係高d,一日啪4粒你都諗到會發生咩事,我自己本身都叫夠奶,所以都係諗住做煮食油,一餐飯一匙起兩匙止。

別墅

回覆:分享:増奶兼減肥好成功

Pls pm me. Thanks!

複式洋房

回覆:ccjo 的帖子

請問可否pm丸裝資料及邊度可以購買?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至