派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

想請問最經濟請party 姐姐加以下活動要預幾多錢?

- 帶遊戲 + 切蛋糕 (basic)
- magic
- 扭波波

翡翠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 rabbyy 的帖子

有D party 姐姐收幾百,有D過千,一般都吾過二千.

別墅

從現在,到以後,都想要有你陪我。
你問我,愛不愛我,這是一個暗號。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我知有一間party planner公司如果請個party姐姐, 包帶遊戲,主持切蛋糕儀式 & 扭波波 2個鐘$1000, 如果要埋魔術表演就貴d, 1個鐘$1300, 1.5個鐘$1600

以上, 我都係網上睇番嚟, 見平平地, 我就join咗個package, 咩都包哂,好唔好唔知, 因為我囝生日9月份先到~

別墅

扭波波好多都係$800一個鍾
網上有好多, 自己搵下
我好彩搵親既扭波波人都做得好好

首頁

尾頁

跳至