自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

ajclub 發表於 12-7-11 11:04
平均幾錢件呢?

我買左$1480, 有7件

大宅

畀面勳章

Super beautiful pls pm a address to me. Thank you

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Super+beautiful+pls+pm+a+address+to+me.+

原帖由 PeppermintPatty 於 12-07-11 發表
Super beautiful pls pm a address to me. Thank you
Sent

伯爵府

Pls pm a address to me. thanks

珍珠宮

引用:Pls+pm+a+address+to+me.+thanks

原帖由 嵐嵐21 於 12-07-11 發表
Pls pm a address to me. thanks
Sent

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

wingcrown 發表於 12-7-11 12:27
我買左$1480, 有7件

我好out, 唔知係咩牌子 但平均$211一件, 雖然都係靚, 我覺得都頗貴, 我唔捨得買.....之前係gap買左$8xx有13件衫,褲,鞋, 平均都係$68...

複式洋房

回覆:Shirley Temple

Can u pm me, pls. Thanks.

珍珠宮

引用:Quote:wingcrown+發表於+12-7-11+12:27+我

原帖由 blueski 於 12-07-11 發表
我好out, 唔知係咩牌子 但平均$211一件, 雖然都係靚, 我覺得都頗貴, 我唔捨得買.....之前係gap ...
都唔同,你去海港城睇下,有Shirley temple shop, 我之前響shop買一件dress都over $1k

blueski  真係好貴  發表於 12-7-11 14:17

珍珠宮

引用:Can+u+pm+me,+pls.+Thanks. +

原帖由 janchang 於 12-07-11 發表
Can u pm me, pls. Thanks.
Sent

男爵府

回覆:wingcrown 的帖子

Pm me pls

珍珠宮

引用:Pm+me+pls +

原帖由 christywong111 於 12-07-11 發表
Pm me pls
Sent

大宅

回覆 wingcrown 的帖子

PLease pm me,thx

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

岩岩掃完~$1850 六件上衫、一件厚褸、兩頂帽、一個背包~~好開心!

男爵府

玩具勳章 畀面勳章

可否影相睇吓!

babyhoi 發表於 [url=tel:[url=tel:12-7-11 14]12-7-11 14[/url]]12-7-11 14[/url]:37
岩岩掃完~$1850 六件上衫、一件厚褸、兩頂帽、一個背包~~好開心!

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

babyhoi 發表於 12-7-11 14:37
相呢

珍珠宮

引用:岩岩掃完~$1850+六件上衫、一件厚褸、兩頂

原帖由 babyhoi 於 12-07-11 發表
咁快手相相相

珍珠宮

引用:回覆+wingcrown+的帖子 PLease+pm+me,thx

原帖由 貓女 於 12-07-11 發表
回覆 wingcrown 的帖子

PLease pm me,thx
Sent

複式洋房

知唔知今晚開到幾點?我想放工去。

禁止訪問

別墅

首頁

尾頁

跳至