爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人玩迷你電單車 MINIBIKE?

尋日財經透視有介紹過~

嘿嘿, 我見到你有wor, 我都有玩開呀, 你有冇落場玩呀?

我架戰車~
我個仔好得意架

男爵府

Re: 有冇人玩迷你電單車?

mingb

部車唔係我架, 借番黎玩架咋, 更加冇落場啦, 只係o係圍村飛o下咁咋!

你部戰車買幾$呀? 去邊度落場?

男爵府

mingb,

你部戰車好型丫!要幾錢?我個fd話幫我返大陸買,仲有好多款揀,大概要千多元,算抵嗎?

男爵府

wskay

其實都唔一定要番大陸買既, 香港買一部全新都係千鬆d蚊, 大把款揀, 自己去睇o岩邊部買邊部咪仲好.

複式洋房

I also interested in this kind of mini bike. As I know, there is a circuit at Tin Shui Wai to play this kind of mini bike, can anyone tell me where it is. thanks.

大宅

大陸買都要近千, 仲要諗點樣拎落黎呢, 想買既就去呢度睇下啦, 我覺得係咁多間黎講最好, 佢仲有保養, 有d賣完俾你就乜都唔理架啦~
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b4012243

而家香港係有兩個場可以玩, 一個天水圍, 另一個在坪輋, 將會有一個在錦田開, 由於法例問題, 係唔提供租車服務的, 每人都會拎自己架車去玩, 千三蚊架車, 加埋頭盔同護pet, 千八蚊就可以落場玩, 場地收費太約係一百蚊玩一日咁上下, 電油就用油站油, 新車既話, 兩升夠玩成日啦~

這個是在坪輋拍的, 每個星期日都會有這樣的友誼賽~
按我睇比賽影片
我個仔好得意架

複式洋房

ManU
天水圍馮家圍30號「有叉用」燒烤樂園。
天水圍西鐵站搭的士好快到。
我都想玩o下。

大宅

mfleungk 寫道:
ManU
天水圍馮家圍30號「有叉用」燒烤樂園。
天水圍西鐵站搭的士好快到。
我都想玩o下。

如果搭的士去, 唔好去到燒烤樂園就落車, 因為燒烤樂園同車場是有一段距離的~
我個仔好得意架

首頁

尾頁

跳至