2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位13年2月媽媽,請問你哋BOOK咗唐氏同結構既預約未?
因為我今個星期先去政府產檢,聽人講做唐氏檢查係11-13週6,但我今個星期就十一週,而家醫院仲未同我排期,我好擔心會唔會趕唔切喺呢段時間做到檢查,所以想問定媽媽們,你哋有無好介紹?

另外,做結構性檢查,你哋BOOK咗未,價錢大概係幾多?可否做個介紹?

大宅

我沒做 oscar,直接做nifty+結構 package, 一次過book晒, 總數平左$1000, 好抵, 之後唔駛煩

複式洋房

回覆:sharon1111 的帖子

但總數是多少?在那?可介紹嗎?

大宅

CHILDREN10 發表於 12-7-16 16:07
但總數是多少?在那?可介紹嗎?
我在劉子建教授處做, Nifty($6000), 即約結構($2500)(原本要$3500), 總數$8500, 教授好叻照心臟, 我都係d jm 介紹的. 診所在中環. tel: 25269388

大宅

我book左 尖沙咀 婦健 做oscar $1600, 結構$1500

別墅

我第一次去PMH登記果時已經BOOK左OSCAR,13周做。結構政府無安排,所以都唔打算特別做。

公爵府

sharon1111 發表於 12-7-16 16:22
我在劉子建教授處做, Nifty($6000), 即約結構($2500)(原本要$3500), 總數$8500, 教授好叻照心臟, 我都係d ...
我同你一樣

複式洋房

真正中大驗唐氏果個叫safetyT21喎,美國化驗,$8000,呢個NIFTY 信唔信得過架?

別墅

我個醫生都有介紹T21, $8000, 不過要2個星期先有result...
最後我都係揀oscar.....

複式洋房

我諗住政府排oscar,另外再比$ safetyT21,因為OSCAR 90%準確,SAFETY T2199%準確,唔知有冇人都係咁呢

公爵府

傻妹903 發表於 12-7-17 14:40
我諗住政府排oscar,另外再比$ safetyT21,因為OSCAR 90%準確,SAFETY T2199%準確,唔知有冇人都係咁呢 ...
我自己去做nifty,唔會做oscar,nifty 99.9%準,oscar得8成準,
無必要做兩樣啦

複式洋房

好嘢....政府幫我排到期做,唔使出去做LU,謝謝各位媽媽幫忙!

別墅

回覆:HELP,結構及唐氏

請問Nifty 同 Safty T21 有咩分別? Nifty 係米只有劉教授做到? Safty T21係中大邊度做?有無jm介紹,謝謝!

首頁

尾頁

跳至