美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日join左$1988療程,因為八月頭去日本,所以八月中才開始。
唐小姐的宇宙飲食要人勁食菜,少食肉或飯(只可其中一款),咁齋,忍到口的話應該起碼瘦三幾磅。
呢間公司的好處是,sales完全不會逼人買貴course,她話我不算太肥(128,想減15~18磅),叫我試完$1988後,有效果有信心再決定,抵讚!
我前幾年join過其他公司,通常勁lum人加$。

大宅

引用:今日join左$1988療程,因為八月頭去日本,

原帖由 PPyeung 於 12-07-16 發表
今日join左$1988療程,因為八月頭去日本,所以八月中才開始。
唐小姐的宇宙飲食要人勁食菜,少食肉或飯(只 ...
補充:我未生前110~115磅,現在剛剛生完第二胎,我開始療程後再報料。我亦會一星期做gym3~4次,每次約一小時。

伯爵府

我上個月JOIN過10日10吋,一共輕咗5磅16吋。
之後我繼續JOIN落去,但減落就麻麻地囉,可能我唔忍口,所以未見成效。

大宅

引用:我上個月JOIN過10日10吋,一共輕咗5磅16吋

原帖由 tkbaby 於 12-07-16 發表
之後我繼續JOIN落去,但減落就麻麻地囉,可能我唔忍口,所以未 ...
十六吋?分配響身體邊部份?

伯爵府

jw 發表於 12-7-16 20:57
十六吋?分配響身體邊部份?
全身計,好似手臂咁,會分三個位度,肚腩同大脾都係。所以唔算話好多,不過肚腩真係瘦到。

大宅

引用:Quote:jw+發表於+12-7-16+20:57+十六吋?分

全身計,好似手臂咁,會分三個位度,肚腩同大脾都係。所以唔算話好多,不過肚腩真係瘦到。

...
十吋好易減,只是要繼續忍口,否則好易反彈

大宅

引用:Quote:jw+發表於+12-7-16+20:57+十六吋?分

...
我因為二月先開刀生仔,所以她們不會做個肚,主力做背、hip和大脾
我要隔耐D先可以做個肚

大宅

引用:我上個月JOIN過10日10吋,一共輕咗5磅16吋

之後我繼續JOIN落去,但減落就麻麻地囉,可能我唔忍口,所以未 ...
忍唔到口實唔work

複式洋房

回覆:PPyeung 的帖子

我都join咗,完全是hard sale,每次只試一款機,共兩款,減到幾多自己諗啦!

大宅

引用:我都join咗,完全是hard+sale,每次只試一款

原帖由 EM06 於 12-07-16 發表
我都join咗,完全是hard sale,每次只試一款機,共兩款,減到幾多自己諗啦!

...
做得幾次機唔會減得多,一定要跟餐單,加埋運動先成功

PUTTOLI    發表於 12-7-16 21:49

男爵府

回覆:唐安X 10日瘦10吋療程

有無機做?

大宅

引用:有無機做? +

原帖由 tochest 於 12-07-16 發表
有無機做?
Yes. 4X1 hour加代餐等

男爵府

大宅

引用: +

原帖由 tochest 於 12-07-16 發表
四次機唔多,但加埋控制飲食,應該減到三幾磅。有效果的話,我會再join,目標係減15-18磅。自己都會做運動。

複式洋房

我都試過一個療程都減到六-七磅!不過佢叫我買嗰d療程又貴又舊d機仲舊過我八年前去修身堂!淨係焗墊都$900+一次唔值囉!仲話你水腫要大部分療程焗墊咁樣收我三萬幾!我不如自己買張墊反黎焗!

大宅

引用:我都試過一個療程都減到六-七磅!不過佢叫

原帖由 Maggiet59 於 12-07-16 發表
我都試過一個療程都減到六-七磅!不過佢叫我買嗰d療程又貴又舊d機仲舊過我八年前去修身堂!淨係焗墊都$900+ ...
逐次咁貴?買代餐算好過!好似有不少JM話支酵精幾好

男爵府

tkbaby, the weight increase or not after the treatment?

大宅

引用:tkbaby,+the+weight+increase+or+not+after

原帖由 kanting 於 12-07-17 發表
tkbaby, the weight increase or not after the treatment?
Tkbaby話輕左5磅16吋

複式洋房

回覆:PPyeung 的帖子

我已經完成八天,跟足餐單,只瘦了三磅,由於無肉,無飯落肚,跟本無力做運動,她們還要每一次都sell我療程,好煩!

大宅

引用:我已經完成八天,跟足餐單,只瘦了三磅,由

原帖由 EM06 於 12-07-17 發表
我已經完成八天,跟足餐單,只瘦了三磅,由於無肉,無飯落肚,跟本無力做運動,她們還要每一次都sell我療程 ...
Why無飯?可以菜加飯或菜加肉架!

首頁

尾頁

跳至