嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

有無JM用過﹖
見佢哩隻hip seat,加條帶又變成揹帶咁,好似幾好咁...
不過又似無pognae咁hit,有啲心大心細咁.....

別墅

回覆:i-angel hip seat

係咪哩隻?? 我用緊。。我自己覺得安全同保護性高d。。係幾好用。。行3-4個鐘街都5覺累!!

大宅

畀面勳章

哩隻,見G MARKET都要成7百幾8百,但又可以做揹帶又可以做HIP SEAT...
一次過滿足兩個需要咁....

ahbebe88  好靚!  發表於 12-9-3 14:37

男爵府

我都留意緊呢兩個牌子..同樓主一樣心大心細中..但感覺上就i-angel好似好D...

唔知除左向Gmarket,仲有邊到可以買到呢?

大宅

畀面勳章

我見淘寶有,不過都唔平,同係gmarket相差唔大,另係「二手市場」見到有,價錢都係差不多
唔知仲有無其他地方有得買呢?

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:哩隻,見G+MARKET都要成7百幾8百,但又可以

原帖由 camomilechan 於 12-07-18 發表
哩隻,見G MARKET都要成7百幾8百,但又可以做揹帶又可以做HIP SEAT...
一次過滿足兩個需要咁.... ...
Pognae 係g market一套都係$600連運費。

別墅

係咪哩隻?? 我用緊。。我自己覺得安全同保護性高d。。係幾好用。。行3-4個鐘街都5覺累!!

大宅

畀面勳章

我都想買hipseat, 我覺得iangel好似安全d, 雙手可以全部free, Pognae 只可以free 一隻手.但iangel無得試﹐pognae 可以試. 我試過pognae, 覺得肚會頂住, 你哋會有哩個情況嗎?淘寶邊間有iangel?

侯爵府

陪月勳章

maro 發表於 12-7-27 14:56
我都想買hipseat, 我覺得iangel好似安全d, 雙手可以全部free, Pognae 只可以free 一隻手.但iangel無得試﹐p ...
請問邊到有得試pognae?

大宅

畀面勳章

賣home

大宅

Iangel超good

大宅

回覆:suki8292009 的帖子

邊度買?幾錢?啱幾大至幾大用?

大宅

我都同樓主有一樣問題, 見二手市場有人賣全新$750話韓國代訂, 唔知買唔買好, BB 10月就出世, 唔知初生係咪未用得住

大宅

識坐先用得hipseat, around 6個月

別墅

camomilechan 發表於 12-7-18 01:14
一次過滿足兩個需要咁.... ...
請問係唔係韓國個G MARKET网? 我Search到i-angel係₩53,000 ~ HK$364 , 點解係7百幾8百?

子爵府

我都想買,唔識係g market買,香港邊度有呀??

大宅

畀面勳章

I bought i-angel and it is good for me. I can free both hands and my bb feel comfortable.

大宅

回覆:LL222 的帖子

點樣喺g marker買架!聽落都幾好真想訂返條

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至