2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

別墅

我第一胎去私家診所做普通產檢照埋3D,一次要$670!OK 接受啦!年半後,去同一間診所做竟然加到$930,貴左二百幾蚊,咩通脹得咁勁呀!

所以我想知你地一次普通產檢要幾錢AR!!!(唔計OSCAR同照結構)

我係

旺中 蘇XX醫生 普通產檢+3頁 3D圖 $930

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我第一胎去私家診所做普通產檢照埋3D,一次

原帖由 Kikiecheung 於 12-07-17 發表
我第一胎去私家診所做普通產檢照埋3D,一次要$670!OK 接受啦!年半後,去同一間診所做竟然加到$930,:di ...
我係元朗馮樹明產檢,$580包藥+兩張相,個醫生係講野快左啲,但解釋啲野好詳細,問佢咩,佢都會好詳細咁答我,好多jm都有睇佢,佢好似去到懷孕中期收$680

珍珠宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章

我睇開果個14WKS 下收$700 , 14WKS 上就收$1200 呀, 因為14WKS 後佢每次都會幫你照埋結構,2,3,4D 都照埋....

子爵府

環保接龍勳章 親子達人勳章

我係法國醫院檢查......dr yau - 女醫生

拎藥 (止嘔藥) 連一張相 - $ 399
無藥 +一張相 - $ 315

解釋好詳細, 好有心機照架!

別墅

回覆 Kikiecheung 的帖子

仁安產檢, Dr. Yip, 兩年前佢收$500包藥加相, 依家佢收$650包藥加相.

大宅

回覆:私家產檢價格調查

中環 徐行悅醫生
產檢$1500, consultation+ultrasound

大宅

回覆:私家產檢價格調查

我個醫生都好貴,李福謙醫生,每次$1000 consultation + $1000 ultrasound,驗血或維他命嗰D另計,不過非常細心。

大宅

引用:我個醫生都好貴,李福謙醫生,每次$1000+co

原帖由 dimsumsum 於 12-07-18 發表
我個醫生都好貴,李福謙醫生,每次$1000 consultation + $1000 ultrasound,驗血或維他命嗰D另計,不過非常 ...
啊,李醫生每次都有相片及DVD!

別墅

私家產檢價格調查

仁安 林雅麗 $850 檢查+3張超聲波相

複式洋房

如果你指明要3D,咁就可能真係貴D嘞,如果2D可接受既,有個醫生喺旺角,$300左右,但要排好耐,你睇下有無興趣嘞!

複式洋房

我睇尖沙咀 Dr. Anna Chan 第一次產檢 $1000,其後
產檢$800(consultation+ultrasound)藥費另計,
我覺得陳醫生幾好,有本嘢,每次都會畫返b嘅生長比你睇,同埋每次都print 返兩張阿b嘅圖比我

複式洋房

回覆 回覆:傻妹903的帖子

Dr. shell Wong in tst. $500 包超聲波,相,中後期毎—次都照—照3D!第一胎都係佢!

別墅

回覆:jocat102 的帖子

法國係C+竟然貢平? Jocat 你係咪掛左號做開刀ga? 普通人可以預約睇嗎?

別墅

引用:Dr.+shell+Wong+in+tst.++$500+包超聲波,

原帖由 viancheng 於 12-07-19 發表
Dr. shell Wong in tst. $500 包超聲波,相,中後期毎—次都照—照3D!第一胎都係佢!

...
Vian 醫生nice 嗎?

別墅

引用:我個醫生都好貴,李福謙醫生,每次$1000+co

原帖由 dimsumsum 於 12-07-18 發表
我個醫生都好貴,李福謙醫生,每次$1000 consultation + $1000 ultrasound,驗血或維他命嗰D另計,不過非常 ...
wa....... 有錢媽媽 ! 每次埋單要2000+

別墅

引用:Quote:原帖由+Kikiecheung+於+12-07-17+發

原帖由 prumong0311 於 12-07-17 發表
我係元朗馮樹明產檢,$580包藥+兩張相,個醫生係講野快左啲,但解釋啲野好詳細,問佢咩,佢都會好詳細咁答 ...
價格合理 照2d? 但元朗好遠丫

大宅

我都係睇旺中7樓蘇E生, 唔知是否同你一樣, 我上一胎$730- 今胎$830- , C6同事介紹去九龍法國尤E生佢話$350-已包相, 不過唔知係2D 定3D, 我唸住遲D試下

別墅

引用:回覆+Kikiecheung+的帖子 我都係睇旺中7樓

原帖由 raylum 於 12-07-23 發表

我都係睇旺中7樓蘇E生, 唔知是否同你一樣, 我上一胎$730- 今胎$830- , C6同事介 ...
我覺得2d同3d都ok ar 法國醫院點booking ga?

大宅

第一次要 WALK IN 登記

首頁

尾頁

跳至