親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

別墅

Have you been to Legoland Malaysia?

大宅

BMW1328 發表於 12-7-17 15:49
Have you been to Legoland Malaysia?

都未開 mouth:

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Have+you+been+to+Legoland+Malaysia?

原帖由 BMW1328 於 12-07-17 發表
9月15 號Grand opening, 想中秋節黃金假期去,唔知飛新加坡然後包車/揸車去Legoland,會唔會好遠?15/16中.....

男爵府

The Legoland is not too far from Singapore. Planning to go in Christmas.

大宅

回覆:Legoland Malaysia

Legoland is approximately 30minz away from Singapore, If I'm not mistaken...

大宅

咁由吉隆坡去係咪好遠?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:咁由吉隆坡去係咪好遠?

原帖由 FloraJon 於 12-07-19 發表
咁由吉隆坡去係咪好遠?
我都想知

大宅

係囉,我打算11月去吉隆坡同浮羅交怡

大宅

由吉隆坡drive去大約四至五個鐘。。

侯爵府

環保接龍勳章

Legoland會年尾開在馬來西亞的新山,
由星加坡去新山算好近,30分鐘車程,由新山到樂園未知要幾耐....
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

大宅

legoland 要 9 月先開喎 ....

http://www.LEGOLAND.com.my/

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:+Legoland會年尾開在馬來西亞的新山,由星加

原帖由 vane 於 12-07-19 發表
Legoland會年尾開在馬來西亞的新山,
由星加坡去新山算好近,30分鐘車程,由新山到樂園未知要幾耐....
...
睇 map 同 Singapore 隔開一條河,如果唔住即日來回唔知 work 唔 work ??

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+vane+於+12-07-19+發表Legola

原帖由 chickenwing2006 於 12-07-19 發表
睇 map 同 Singapore 隔開一條河,如果唔住即日來回唔知 work 唔 work ??

...
睇就話有 shuttle bus 30 mins 到,但番到 hard rock / sands hotel 唔知要幾耐

子爵府

回覆:chickenwing2006 的帖子

我都想知呀

男爵府

G字的團購有飛賣緊半價,而且仲係新加波摩天輪附近有專車接送,玩足一日啊!

男爵府

如果由KL過去Johor, 不如搭程AA啦, 因為坐車實在太耐

遲d Legoland開左, 應該會有多d info, 交通應該唔會太複雜

男爵府

我都想知多d, 睇地圖都幾近, 但始終要過海關如果即日來回最遲可以玩到幾多點??

瑪瑙宮

好媽媽勳章

KimB 發表於 12-7-20 10:21
如果由KL過去Johor, 不如搭程AA啦, 因為坐車實在太耐

遲d Legoland開左, 應該會有多d info, 交通應該唔會 ...

當日揀得 johor 為所左地, 我估到時配套點都安排哂既 ..... 希望快 d 開張, 甘就多 d infos 可以 share 比我地

大宅

chickenwing2006 發表於 12-7-20 11:31
當日揀得 johor 為所左地, 我估到時配套點都安排哂既 ..... 希望快 d 開張, 甘就多 d infos 可以 share 比 ...

但係轉內陸機都要時間......我都諗過,驚轉內陸會好煩
其實新山除左LEGOLAND, 仲有冇其他野?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:chickenwing2006+發表於+12-7-20+11:

原帖由 FloraJon 於 12-07-20 發表
但係轉內陸機都要時間......我都諗過,驚轉內陸會好煩
其實新山除左LEGOLAND, 仲有冇其他野? ...
好似有個 shopping mall

首頁
12345...9

尾頁

跳至