自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:樓主好認同你!這大概是香港文化!近年、大

原帖由 hinabb23 於 12-07-25 發表
樓主好認同你!這大概是香港文化!近年、大部分人只顧自己、越黎越demanding淨係識指責淨係睇到自己失去既 ...
totally agree

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

樓主好認同你!這大概是香港文化!近年、大部分人只顧自己、越黎越demanding淨係識指責淨係睇到自己失去既 ...
好同意你講依家D人唔識感恩。

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

好同意你講依家D人唔識感恩。

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

其實唔明白而家啲香港人係唔係都投訴,剩係諗自己,
究竟想點呢?點做先至另所有人滿意呢?

子爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章

鄭家富?:;pppp:

珍珠宮

i know some of them call 999 and demand the police to send them home !!!!

禁止訪問

引用:屈就係車站入面過一晩,都無辦法,都叫有個

子爵府

回覆 hinabb23 的帖子

我撐 你 !

我們要多謝在台風下還在搶收東鐵的工作人員

辛苦你們了 !

水晶宮

引用:都唔知啲人想點,想保護你地安全又錯,如果

原帖由 Tc280684 於 12-07-25 發表
都唔知啲人想點,想保護你地安全又錯,如果無停到照開車出左事又係俾你係甘嘈,人地都係想確保你安全姐,甘 ...
佢地唔係高要求,直頭係無理要求:;pppp::;pppp::;pppp:

我好百搭o架! 煲魚,煲牛,煲瘦肉,煲甘荀乜都得!!

首頁

尾頁

跳至