自由講場

跳至

首頁
12345...18

尾頁

子爵府

回覆:支持MTR前線職員!!!

「強烈批評鄭家富批評港鐵危機處理手法差劣」!!!

再加埋「強烈批評鄭家富抽水手法差劣」!!!

淨係識叫人道歉,馬後炮嘅人真係極之卑劣!

大宅

引用:冇人會鬧前線職員,+d人係鬧打風時係屋企/of

原帖由 blablabla 於 12-07-25 發表
冇人會鬧前線職員, d人係鬧打風時係屋企/office unun腳既高層管理層
你冇睇到新聞個D暴民點鬧D staff咩

大宅

冇人會鬧前線職員, d人係鬧打風時係屋企/office unun腳既高層管理層

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

~慢慢學懂~               
不要太在意別人的說話,我並不輕易受到影響的,
人人都有著自己的想法,有著不同的意見同道理,
但惡言往往都是出於妒忌.

大宅

禁止訪問

大宅

畀面勳章

D 人成日以自己為受害者, 好似只有佢有亞媽生.
人地 (d 職員) 冇亞媽生咁.

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

支持

大宅

support MTR , 多分包容,少分抱怨

子爵府

回覆 winniewcw12 的帖子

好多香港人都公主王子上身咁
稍有不周就覺得人地待慢佢地
又唔諗下當時環境幾差
人地為左保障佢地條命唔開車反而俾佢地鬧到咁
老細回港~好日子完了

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

乜MTR有規定八號九號十號一定要開到幾多點㗎咩 基於安全理由吖 鬧拉繼續閙 有因必有果 你地咪睇下人地下次仲開5開囉 好心做壞事 難為的職員仲要低聲下氣係度解釋!

Cheer up! Enjoy every Little Thing in LIFE

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

支持港鐵前線員工,果晚我睇新聞見到D暴民不斷質問/鬧D前線員工,前線員工已不停解釋及有禮貌地道歉,雖然要滯留係港鐵好慘,但果班人有冇諗過安全呢個問題,淨係識得係度惡,人地都係打工姐,一D都唔識包容,比D同理心啦唔該.
執子之手,與子偕老~

大宅

呢D情況應該要體諒下

子爵府

支持~辛苦晒~ well done!

子爵府

回覆 blablabla 的帖子

我諗大家都應該明白受人2分4,好多野都話唔到事囉
呢D環境之下
點解仲要口出惡言呢
老細回港~好日子完了

男爵府

其實, 大家應該好感恩,
十號風球, 香港都無人死亡,
不要再埋怨, 天災人人都唔想........

水晶宮

支持,可唔可以推到上報?
反正D記者成日入黎攞料。

唔該唔好只係報道D小數惡人架...因間出面D人以為HK人個個都係咁無理取鬧架....
其實呢度好多人都好明理架...

複式洋房

港鐵做法算係咁,d人仲要鬧:;pppp:

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

d人真係好無道理, 天有不測之風雲, 鬧就鬧個風行得快

子爵府

回覆 luckybaby2011 的帖子

推上報都好!

大家幫幫手按“支持”應該會有更多JM入O黎幫手推上報的

老細回港~好日子完了

首頁
12345...18

尾頁

跳至