2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題 你地book左邊間私家做20weeks結構? 成個服務幾錢? 診所係用2d?3d?定4d呢? 典解你會楝果間ar?

第一胎係政府免費照結構 所以無exp. 有information既mama share下la!

大宅

引用:如題+你地book左邊間私家做20weeks結構?++

原帖由 Kikiecheung 於 12-07-27 發表
如題 你地book左邊間私家做20weeks結構? 成個服務幾錢? 診所係用2d?3d?定4d呢? 典解你會楝果間ar?
照結構一定是2d, 我照果間$3500,取其細心專業,成個過程連醫生講解約半小時。

複式洋房

我宜家14W, BOOK 左9月份係私家照, $1500 全包有CD ,如你有需要我可以比電話

你打去問問 ,

別墅

回覆:pleple1314 的帖子

pls give me information

大宅

lucinang1130 的帖子

我book 個間$2000,我上網搵既,見到好多媽咪都話個醫生講得好詳細,有相同DVD

別墅

回覆 pleple1314 的帖子

可否PM 給我電話及資料, THX

複式洋房

回覆:pleple1314 的帖子

可否pm資料給我,謝

大宅

回覆:你地book左照結構未? 調查下邊間診所好先

請pm給我~ thx~

別墅

回覆:你地book左照結構未

可否pm我呀!Thx

別墅

Please share the info with me, thx

大宅

引用:我宜家14W,+BOOK+左9月份係私家照,+$1500+

原帖由 pleple1314 於 12-08-02 發表
我宜家14W, BOOK 左9月份係私家照, $1500 全包有CD ,如你有需要我可以比電話

你打去問問 , ...
可否pm資料比我呀?Thx!

珍珠宮

我book左林勇行喺20周照,,
呢排成日唱緊BK有打手,至少一個有關照結構醫生d comments可以完全極端,我自己都有收pm(無啦啦pm主動介紹醫生)~
各JM自己小心嘞~ 呢度始終係forum,如無特別事,公開講總好過pm啦

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:你地book左照結構未

我book左馮樹明,出佐敦做,好期待又好緊張

大宅

我BOOK左20W楊醫生,都係佐敦,無3D,無4D,無CD,無DVD,得2D,之前幫我做開產檢,所以繼續BOOK,800-1000
要下個月尾照結構至知BB性別,有排等啊............

男爵府

book 左馮樹明....睇左好多留言佢算係較少負面野,1680,有相有dvd有報告
9月尾先去照

男爵府

回覆 prumong0311 的帖子

你book左幾時?到時可以交流下嗎?
我係新手媽媽,咩都唔識

大宅

大家好!預產期本來係3月4,點知度完頸皮之後政府醫生話個預產期要改成2月25。所以都要加入2013年2月媽咪會,同3月媽咪會兩邊走。

我響星期一度完頸皮已經立刻打比跟開既私家Book結構期,十月尾左右,醫生費連報告千2,DvD另加百2。

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:回覆+prumong0311+的帖子 你book左幾時?到

原帖由 felica218 於 12-08-22 發表
回覆 prumong0311 的帖子

你book左幾時?到時可以交流下嗎?
我book左10月6號,到時20weeks4day你呢?

禁止訪問

引用:book+左馮樹明....睇左好多留言佢算係較少

大宅

引用:大家好!預產期本來係3月4,點知度完頸皮之

原帖由 blackblackie 於 12-08-22 發表
大家好!預產期本來係3月4,點知度完頸皮之後政府醫生話個預產期要改成2月25。所以都要加入2013年2月媽咪會 ...
像好呀!你睇開邊個醫生呀?可唔可以pm資料比我呀?thx

blackblackie  pm 左比你  發表於 12-8-26 20:40

首頁

尾頁

跳至