自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

大宅

回覆:有冇人因為幅射而唔去日本?

Will not go la

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

暫時唔會去住。

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

想去,但怕幅射,無色無味,為左玩而影響下一代,寧願去第二度!
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=8&day=08&year=2014

子爵府

小朋友樣樣都係發展緊,世界咁大,去第度先。

大宅

me, 寧願去第二度, 去Europe仲好

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我岩岩同阿囡去完, 之前一之係今年5月, 再之前一次係11月

怕就唔好去, 因為人地講咩都無用,

你有自己既"中指"

yeung_ma  你想累你亞囡?小朋友易,,,,  發表於 12-10-25 16:50

子爵府

我唔會去,怕死

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

回覆:有冇人因為幅射而唔去日本

唔會去

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

I will not go at least in coming 10 years

I went Japan twice before

伯爵府

畀面勳章

有冇人因為幅射而唔去日本?

複式洋房

meeeee
佢嘅事故後遺症我相信唔會咁快無事

大宅

醒目開學勳章

自己就無所謂,都快4字頭啦!但小朋友就唔會帶了佢仲有好長路麻!

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

回覆:有冇人因為幅射而唔去日本

世界咁大,無得揀咩

水晶宮

畀面勳章

起碼未來5年都唔會去, 世界咁大, 唔去日本仲有好多地方可以去

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

引用:我唔會去住,因為地震前一年岩岩去完 +

原帖由 Bb14312 於 12-07-30 發表
我唔會去住,因為地震前一年岩岩去完
我震前一個月

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

樓主,其實世界咁大,同小朋友去都有好多地方選擇。怕就唔好去,費事心卦卦。我都冇再去。連食物都少買。整包都改番用香港粉。你話我怕死保守都係咁話。

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

男爵府

I think adults can go (I went there on business within 6 months after the earthquake), but I don't think I will bring my kids there.

水晶宮

少少影響喇,我不嬲麻麻地中意日本(無關歷史),地震前去得都少...

少奶奶的身份,丫頭的命...

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

因為無錢……因為有更經濟嘅選擇……
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

首頁
12345...14

尾頁

跳至