美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

我想買eye mask,邊隻好呢?大家又有乜好介紹呀?

我用緊mTm o個隻eye mask,用到最後一片喇,好似冇乜用,我應該繼續買返呢隻定轉第二隻呢?不過我而家就考慮緊SKII o個隻,我都唔知邊隻好!?SKII呢隻就平o的....或者大家又有乜好介紹呀??

大宅

Re: 我想買eye mask,邊隻好呢?大家又有乜好介紹呀?

我現在用緊隻Mary Kay,我覺得幾好.
你有冇興趣試.請PM我.

民房

Re: 我想買eye mask,邊隻好呢?大家又有乜好介紹呀?

I always use "maru" eyemask is very nice .

大宅

DARPHIN - SASA有售

[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

洋房

H2O骨膠原眼膜,好多汁,我用黎擦埋塊面,好滑

男爵府

曾經有bk媽咪介紹shiseido revital eye masks (藍色packing~周慧敏做代言), 一盒有12 pairs.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

sofina ~~

伯爵府

之前用過SK-II, LA COLLINE ,Shiseido, GLYCE 的EYE MASK

但都係 LA COLLINE 去黑眼圈最好, GLYCEL 最補濕

珊瑚宮

好媽媽勳章

sofina
La colline

民房

Hi sesamecarol,
I think La Colline is good, maybe you can try it.

首頁

尾頁

跳至