2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

踏入0左33W, 阿B都係不停郁, 夜晚仲特別hyper!!
而且, 我覺得BB依家開始似識回應我同C6.

好似昨晚咁, BB本來郁得好溫柔. 之後我放隻手0係右邊, BB即轉0左去右邊, 仲0係右邊踢0左1下. 後來叫C6試0下, 點知BB郁得好犀利, 好似轉轉杯咁係咁轉. 我同BB講: "係啦, 乖啦, 叻女啦, 識得應爸爸啦~~" 講完佢仲係好hyper係咁轉!!

之後靜0左一陣, 叫C6試0下將隻手放左邊, 睇0下BB係咪真係識得應我地. 因為BB成日0係我右邊, 好少去左邊. C6放0左隻手0係我個肚左邊一陣, BB即刻又轉轉杯咁轉去左邊, 仲連續大力咁踢兩下!! 嚇親C6, 話:" 嘩, 乜你咁大力呀!!" 我當時即刻話: "得啦, 叻女啦, 爸爸知你應佢啦~ 唔駛咁大力呀, 媽咪好痛呢~" 點知BB 好似仲hyper咁, 係咁踢係咁郁, 我即刻叫C6放手, 唔好再按我個肚. 過一陣先唔再郁.

過一陣, 我半瞓, feel到BB仲0係度郁. 原來---- C6又放番隻手0係我個肚上面!! 我即話: "你兩父女可唔可以俾我瞓呀?"

JM們有冇係咁呢? 都幾好玩0架~~ 不過自己就辛苦0的呢~

大宅

係咪通常老公都係咁既呢? 我成日同BB講要踢便踢出黎唔好向下踢, 點知佢得閒走埋黎對住個肚講, 踢下媽咪啦, 向下踢啦..... 激死~

Carden   係啦~~  發表於 12-8-6 23:19

別墅

畀面勳章

我個囡反而好驚佢爸爸~
次次佢郁得好勁果時我叫c6放隻手係個肚果時~
佢即刻唔郁~一拎開又黎過~~~
都唔知個衰豬係唔係蝦我~~

大宅

回覆 何家大小姐 的帖子

我之前大約28W時都係咁0架, 一叫C6放隻手0黎, BB就停0左唔郁. 搞到C6以為我玩佢呢~~

但踏入33W, BB 就好聽話, 係好聽C6話呢~~ mouth: C6一叫佢踢佢就起勢咁踢!!

別墅

畀面勳章

回覆 Carden 的帖子

哈哈~咁串~
不過唔知我果個係唔係怕男人~
我試過叫我老豆摸佢又係即刻唔郁架~!!

首頁

尾頁

跳至