想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無 Mk, YMT 好中醫介紹比我睇????? Thanks.

想生BB, 有無 Mk, YMT 好中醫介紹比我睇????? Million Thanks.
http://image155.poco.cn/mypoco/myphoto/20090825/00/51675785200908250043013987997108794_000.gif

複式洋房

Re: 有無 Mk, YMT 好中醫介紹比我睇????? Thanks.

http://image155.poco.cn/mypoco/myphoto/20090825/00/51675785200908250043013987997108794_000.gif

複式洋房

Re: 有無 Mk, YMT 好中醫介紹比我睇????? Thanks.

Hello, sosochui, nice to meet you.
我睇開個中醫, 係婦科&不育科o既professor尼o家,係香港特區中醫院o既副院長.好powerful o家.我每次都要兩個星期葯,大約$1100有找,每天早晚食葯,飯後服,我會叫佢煲埋(我就無咁神心日日放o左工仲要煲葯o勒),佢會用袋啤好哂一包包咁,每包大概半杯啦,唔苦o既;每m到一定要轉調經葯(有DD苦),就係咁o勒,記得一定要有恆心(每朝探熱&食葯,体溫o既走勢可以睇到好多o野o家).我話佢老實因為先前佢見我咁耐都無BB,就叫我買D鹿茸炖o下(佢幫我買),但我亞嫂問佢要唔要買,佢話唔駛喎,因為佢未食得住喎;同埋當我有BB時,佢叫我老公唔駛再睇佢, 下次再想生BB先再睇喎.就係咁o勒.
註冊中醫師: 羅建輝
地址: 灣仔菲林明道1-3號德業大廈8FA室(大友商場對面,"3"隔離).
電話:25183996 98386908 逢星期一,三,五,六
最好先打電話book o左先.
你可以話東區醫院蔡姑娘介紹o既,(住屯門o果個),努力呀,一定得o家,祝你快D有自己o既BB.到時記得通知我呀. 其實Cherry係我BB個名呀,hehe...

洋房

Cherry06,

請問你睇左羅醫師幾耐才有BB ?

Mariana

首頁

尾頁

跳至