美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 有冇人自己整水晶甲/Gel甲 (Part 2)

susana,

你自己對手又磨窄左喎, 留意下喎!

all,

今日我聽到有d消息返黎, 我聽完之後真係有點無奈, 竟然有人囉住上次朗軒媽媽幫大家o係學校囉chritrio既Gel既價錢打上Jenny度問, 問點解網上面可以囉到咁平, 問Jenny校方為何唔直接以呢個價錢賣比佢地, 點答好呢? 雖然果個人冇指名導姓話網上面邊位賣比佢, 但要知道Jenny比學生開個戶口並唔係幫人做義工的, Jenny校方既目的係比學生再賣出去賺番少少, 唔係一毫子都唔代毫無保留咁左手比右手仲要蝕埋車錢, 希望呢位人士唔好再咁老土。 再者, 我亦唔希望朗軒媽媽再比人咁盤法, 希望大家體諒。 :-| :-x
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

大宅

我仲諗住問下你地有無野買,我夠數可以四五折gel 呀
好在見到mummy你咁講咋,"拿"屎上身就麻煩了.

tweety

Mummy 寫道:
all,

今日我聽到有d消息返黎, 我聽完之後真係有點無奈, 竟然有人囉住上次朗軒媽媽幫大家o係學校囉chritrio既Gel既價錢打上Jenny度問, 問點解網上面可以囉到咁平, 問Jenny校方為何唔直接以呢個價錢賣比佢地, 點答好呢? 雖然果個人冇指名導姓話網上面邊位賣比佢, 但要知道Jenny比學生開個戶口並唔係幫人做義工的, Jenny校方既目的係比學生再賣出去賺番少少, 唔係一毫子都唔代毫無保留咁左手比右手仲要蝕埋車錢, 希望呢位人士唔好再咁老土。 再者, 我亦唔希望朗軒媽媽再比人咁盤法, 希望大家體諒。 :-| :-x

男爵府

tweenty,

你可能已經學完走左, 但朗軒媽媽唔同, 佢仲o係果度出出入入要上堂對住佢地, 所以比人盤。

大宅

唉, 好人難做...邊鬼個爆響口呀?

男爵府

isabel_ching

我真係唔好彩, 無抽獎運
好似8/4有另一個free course, 如果係彩繪, 我都會再去上

z型咁上gel....佢話係補d凹位, 係凹位z咁上gel, 好難形容, 唔知你明唔明白
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

伯爵府

Mummy & 朗軒媽媽,

點解會有d咁老土既人嫁!!:tongue:

朗軒媽媽都話明義務幫大家買野, 點解重要去攪咁多野je

一開始唔信人o米唔好買law,點解要做d損人不利己的事!!

我發現bk 真係好多呢d pat pat itch 的人

朗軒媽媽--今次真係"難為了你"

男爵府

朗軒媽媽好慘, 點解會有d咁的人ka ?-(

堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

LuLuBB,

乜你真係諗住果度咁著數有Free course嗎? 就算係free, 可能一個小時講完之後掂都唔比你掂就踢你走果隻, 或者tum你買一千幾百蚊野罷了。

godiva,

做左新手都唔出聲? 雖然短左d, 但都OK喎。 下次整長d啦~~ 至多搓麵粉戴番對手套吧。

男爵府

mummy
我都知無咁著數, 佢成日都係到sale野ka, 不過我係d定力十足的人, +上我lee排無$$, 想買野or join course都唔得, 只係想去學下野ka咋

伯爵府

Mummy,

靜雞雞ma

我之前整pizza 時,甩左粒"10份石"落d 麵

複式洋房

朗軒媽:

好慘呀!
[

子爵府

嘩~~~
好耐冇上黎啦~~~
part 2添啦~~~

大宅

susanachk,

妳好勤力呀! 我今個星期都要學妳勤力番d先!
susanachk 寫道:
thx mummy ,你既意見我會留意,今日同自己都整左,不過好似無我朋友咁靚,不過我都做長左

大宅

大宅

其實, 昨日係我放學時, 比fiona 的住, 問我知唔知網上有人買 我地學校既gel 好平喎咁.

我更係死口都唔認啦. 仲話邊個咁傻有錢都唔賺呀. :-( :-( :-( :-( (個個咪我羅) :-( :-( :-( :-(
fiona 又話, 但你成日上網喎, 你收唔到風咩. 我咪話, 我唔係好8 架咋(我本身就唔8), 只係同幾個朋友媽媽上網傾下計咁咋.

fiona又話, 我以為你知tim, 因有個人打電話上黎搵我, 問我點解網上可以咁平, 你地學校點解唔可以一樣咁平買比我呀. 真係比佢吹漲呀. 玩我咩.

:-( ?-(

我仲會係度有排讀架, 所以唔好令我難做啦, 我會死架. 其實上次同你地羅貨, 佢地有d 人都比面色我睇架啦, 話, 乜又羅咁多貨呀, 你都好多客喎咁, 我咪話, 係呀. (其實我開個a/c 自己玩架)

所以, 真係高台貴手, 放過我啦, 睇在我都係出自真心幫大家買平野既分上.....

仲有呀, 要多謝mummy 因有次用咗mummy個電話打咗個長途去大陸問佢d 貨點解少咗,mummy 都無收返我長途電話費呀  仲有我打果十個長途去追貨同問價呢??

大宅

妖, 咩人黎架咁cheap精!!! :tongue:
Mummy 寫道:
susana,

你自己對手又磨窄左喎, 留意下喎!

all,

大宅

朗軒媽媽我覺得妳真係好慘呀! 成日幫完人, d人就係樹搞搞陣! :cry:

大宅

朗軒媽媽,

估唔到你己經唔理佢都要比佢連累, 幫佢一次累到自己咁麻煩真是始料不及

果位人兄, 你唔好再玩嘢啦, 唔好只顧自己利益唔理其他人感受啦

大宅

朗軒媽媽,

你真係好無姑呀!! 唉!! 點解呢個世界咁多呢d無聊人架 我林佢個腦一定係有d問題 ?-( ?-( 真係不得不

大宅

朗軒媽媽,

唔好唔開心啦 , 我地昨日做左d野 , d 蛇蟲鼠蟻會走晒啦

首頁

尾頁

跳至