婦女醫護

跳至

首頁
12345...19

尾頁

大宅

請問有沒有婦科(女性) 好介紹呀 ?

請介紹香港區。
謝謝。 :-P

大宅

Re: 請問有沒有婦科(女性) 好介紹呀 ?

Harry 媽,

唔該哂妳呀!

Can you tell me that if she nice ? 因為我好怕痛...

男爵府

環保接龍勳章

annstar 寫道:
Harry 媽,

唔該哂妳呀!

Can you tell me that if she nice ? 因為我好怕痛...

她好斯文的. 佢幫我做抽絨毛測試.開刀接生. 放子宮環,每年的婦科檢查等..我覺得佢手勢係好好.
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

大宅

Harry媽,

真係非常之唔該哂妳! I'll gonna call her later......
其實我之前有做過婦科檢查,醫生話我一切都好好, 但我的月經就好混亂(最近才是這樣)....醫生話都好難解釋到比我知是什麼原因......所以我想再看看另外一個女婦科醫生.....我真係好擔心.....不知道為什麼突然月經會亂....... :-|

Thankssssss very much again !!!

民房

我都想知啊~可以PM我嗎??THANK[quote]

大宅

PM比我丫~~唔該

複式洋房

Harry mom,

Please kindly PM the doctor's contact to me.

Thanks.

男爵府

環保接龍勳章

annstar ,會否你情緒影響到月經呀?你去睇
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。

大宅

Harry 媽,

好多謝妳的關心呀.....我仲未去呀, 因為公司近排好忙....我唔好意思開口請假住...不過我會儘快去睇, 因為會安心D 吖嗎。我的月經都係未嚟, 激死我啦, 我相信都係我的情緒影響到吧...........我會放鬆...放鬆...唔好咁緊張....

Thanksssssss again !!!

男爵府

環保接龍勳章

係啦.應該放鬆啊.
我今日去開中環.順便去做埋檢查.冇事就安心啦麻!

大宅

知道啦, 我會放鬆再放鬆架啦....
妳檢查成點呀 ? Everything okay ?

別墅

hello harry ma,
pls kindly send me the name and number, and she's in central is she sooooo expensive??

複式洋房

Harry媽,

Thanks for introducing this doctor to me.

I went to install the Mirena this afternoon and found this doctor very nice. Besides, her charges are reasonable.

男爵府

環保接龍勳章

annstar 寫道:
知道啦, 我會放鬆再放鬆架啦....
妳檢查成點呀 ? Everything okay ?

醫生話我好好喎. 帶個環都好好. 過兩日等抹片報告.

男爵府

環保接龍勳章

ShunShunMami 寫道:
Harry媽,

Thanks for introducing this doctor to me.

I went to install the Mirena this afternoon and found this doctor very nice. Besides, her charges are reasonable.
唔好客氣啦. 我覺得佢價錢合理啦. 佢幫我開刀架.而家我的疤痕都係好淺. 有d都平

男爵府

PM比我唔該
該用戶已被刪除

複式洋房

harry mum,

please pm the doctor's details to me too....thanks

禁止訪問

男爵府

環保接龍勳章

各位請看pm

首頁
12345...19

尾頁

跳至