親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

想帶囡囡(9歲)去玩5日,純綷休息吓及游水,請問有無酒店推介呢?謝

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

引用:想帶囡囡(9歲)去玩5日,純綷休息吓及游水,

原帖由 joysegg 於 12-08-11 發表
想帶囡囡(9歲)去玩5日,純綷休息吓及游水,請問有無酒店推介呢?謝! ...
禾刀想知! thanks !!!

洋房

I lived in Pullman King Power2-3 years ago and the location and environement is not bad. Price is good too but already forgetted the exact price.

大宅

回覆 Richardmama 的帖子

Thanks for your reply!

男爵府

有pakeage有需要pm我~thx

大宅

我剛去完, 曼谷住JASMINE RESORT, 剛在MRT站, 有戶外戶內泳池,暖水按摩池,重有STREAM ROOM都免費, 房大有廚房及洗衣機.

民房

i will go next month and will stay in siam kempinski hotel

大宅

引用:我剛去完, 曼谷住JASMINE RESORT, 剛在MRT

原帖由 lmcheung 於 12-08-16 發表
我剛去完, 曼谷住JASMINE RESORT, 剛在MRT站, 有戶外戶內泳池,暖水按摩池,重有STREAM ROOM都免費, 房大有廚 ...
什麼價錢?

大宅

http://www.agoda.com.hk/asia/tha ... e_resort_hotel.html

大宅

我上次住套房, 一房一廳一廚房, 重有2個TIOLET, 我D朋友住尊貴房及豪華房,全部有洗衣機

水晶宮

畀面勳章

lmcheung 發表於 12-8-16 11:28
我剛去完, 曼谷住JASMINE RESORT, 剛在MRT站, 有戶外戶內泳池,暖水按摩池,重有STREAM ROOM都免費, 房大有廚 ...
請問你有冇去JJ Market (Mo Chit站),知唔知要幾耐?因一頭一尾。咁如果去siam站要幾耐度?

大宅

http://www.bts.co.th/customer/en/02-route-current.aspx

JASMINE RESORT 在BTS站phra khanong站, 只要是沿BTS的都十分方便.

公爵府

回覆:想去曼谷自遊行,可有酒店推介

如果想游水, 可以考慮Siam Kempinski, 泳池夠大但房間普通! Four Seasons個泳池太深唔使諗, Banyan Tree就勁舊同個泳池太細, Siam@Siam就有小形infinity pool :p

水晶宮

Renaissance, ( grande center Point, Ratchadamri.) Courtyard by Marriot,
Anantara Baan Rajprasong 這幾間都唔錯,交通方便,shopping 又易。
Siam Kempinski 就非常好,交通同shopping都方便,但會比以上的酒店貴。

男爵府

醒目開學勳章

siam kempinski !!

大宅

Thanks for all your help and sharing!!

水晶宮

畀面勳章

lmcheung 發表於 12-8-20 11:49
http://www.bts.co.th/customer/en/02-route-current.aspx

JASMINE RESORT 在BTS站phra khanong站, 只要是 ...
呢個站係尾二站,我會去mo chit同siam,mo chit係另端嘅總站,即係一頭一尾十幾個站。呢間酒店都唔錯仲要平,因我只留BKK二天,所以想知車程要幾耐,會否坐成個鐘咁就‘side'左時間囉。

大宅

回覆:jacyhei 的帖子

我都想9月去,你在那間book

首頁

尾頁

跳至