跳至

首頁
23456...9

尾頁

大宅

回覆:2011年12月BB1歲生日會+聖誕聯歡會

Waiting list: jcpleung 2大1b

侯爵府

睛靈勳章

2011年12月BB

1歲生日會+聖誕聯歡會

http://cafe.up4food.com/caterer/station3/home

地點 : STATION 3 CAFE 彌敦道570-572號基利商業大廈6樓全層
曰期:12月9曰(星期曰)
時間 : 12pm - 4pm
價錢 : 大人$80-$120 (+10%); 小童半價(3歲以上); BB

免費

我會寫信搵贊助禮物, 大家快D報名一齊HAPPY 開PARTY啦!
請大家報左名先:大=大人,小=小童,b=0-2歲
1)Meisuen. 3大2小1b
2)phoboe edward 3大1b
3) bb

tammy 2-3大1b
4) babtemeow 1大B
5) sabima 3大1B
6) 盈日2大1B
7) 比目狗 2大1B
8) HCB 2大2B
9) 小吉梨 2大1小1B
10) janjan88 2大2B
11) Pindart 2大1B
12) Pegstar111 2大1B
13) joannelsking 2大B
14) 余魚媽 2大1小1B
15) monmon8 1-2大B
16) sukyLu 2大1B
17) little_pig828 2大1B
18) loverlybb

09 2大小1B
19) suiyung112 2大1B
20) tiffani_bb

2大B
21) nice0904 2大B
22) NickBB

2大1小1B
23) kentingbb

2大1B
24) ching_tsc 2大B
25) janicebb

123 2大1小1B
26) ginababe 2大小
27) JPRabb

it 2大1B
28) gigi8181 2大B
29) winfieldwoo 2大1B
30) ice_peko 2大1B
31) donaldyip 2大1B
32) chrismm 2大B

後備:
1) Jacpm 2大1B
2) jcpleung 2大1B
3) soupsoup 2大1B

洋房

Waiting 2大1小1B

民房

may I join now?

民房

2大1b waiting

大宅

回覆:mooncake1009 的帖子

Jesamine 2a1b

別墅

辛苦曬meisuen! 要幫手搵其他場地嗎?因為我覺得11月就攪好似無咗12月BB生日會及聖誕的意義!

侯爵府

睛靈勳章

2011年12月BB1歲生日會+聖誕聯歡會 (交錢啦!)
http://www.baby-kingdom.com/foru ... 7&fromuid=36315

洋房

回覆:Meisuen 的帖子

有興趣,如有位2A1B

大宅

我都有興趣,都係二大一細,謝謝。

侯爵府

睛靈勳章

回覆:CCelia 的帖子

On waiting list

侯爵府

睛靈勳章

已報名請移玉步:

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D1

大宅

回覆 joannelsking 的帖子

係呀
你囡囡點呀?
報左幼稚園未
我好少上來!

侯爵府

睛靈勳章

(之前post被版主無故 delete)

(大家注意: 已報名的將會用pm或email聯絡,
生日會繼續! 不要擔心!)

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

版主提示

請各會員注意:

所有有關各區媽媽會內生日會的安排事宜,親子王國並沒有直接或間接參與,請勿利用親子王國或Baby-Kingdom名字作出招攬,而本站並不鼓勵會員提供個人資料予他人,以保障閣下私隱.

在討論區貼出個人資料,如因此受到不必要騷擾, 教育王國及親子王國並不會對此作任何保証的責任,故此請各會員自行判斷真假,亦再次呼籲各會員切勿在網上留下私人資料.

如會員受到任何不必要的pm滋擾, 請聯絡版主以作出跟進.無故搔擾會員者會被封戶而不另行通知.

謝謝各位的努力合作使到親子王國更趨完善!

Yinmelody

雖然我在線,但可能行開左

大宅

回覆 Meisuen 的帖子

Meisuen
我係盈日,已付2大1小的費用,請查收,謝謝!

大宅

我又APPLY, 2大1B

侯爵府

睛靈勳章

回覆:Sameon 的帖子

現在收後備了,有興趣的請回覆,我會pm妳資料。

侯爵府

睛靈勳章

現在收後備了!有興趣pm我!

大宅

請問查到我網上過數的資料未?

首頁
23456...9

尾頁

跳至