網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:三順 的帖子

佢taobao頁有架

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:我唔係好明喎+呢個網唔係大6上唔到架咩+點

原帖由 happyyee 於 12-08-13 發表
我唔係好明喎 呢個網唔係大6上唔到架咩 點解會有打手架
之前申请左反上大陸都入到冇問題架

典解茅lala又要禾千名

大宅

銷貨品就睇唔出,如果係集運有個名成日見到,出現頻率好高

水晶宮

引用:我都估唔到

原帖由 tempooo 於 12-08-14 發表
我都估唔到
唔洗估,睇就得

男爵府

回覆 回覆:三順的帖子

我終於明白晒啦

象牙宮

麥豬豬 發表於 12-8-14 00:56
點極都唔明的每事問囉,如果你耐心一一回答的話,就可能會比人懷疑你係打手架喇! ...
那.... 你說 我... 會不是 打手呢?? 似唔似呀..

我有時 點極都唔明的... 時不時都几蠢吓.:;pppp:

最近天熱... 豆漿 易坏呀! 你有冇?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

我又八掛又蠢添,冇得救?
[em: 1 0:]

侯爵府

麥豬豬/333s及所有真心同人分享ge老友記們, 只要問心無愧, 光明正大就話之人地點諗/點寫喇. 樓主同部份JM無論咩原因咁諗,由佢地lor, 呢度言論自由,有一句野我見人用好鬼正ge - "不喜莫插”. 不如轉台傾過第二樣話題, 分享下其他野喇.

上左黎幾年, 發覺呢邊最具爭議ge通常都係有關集運ge, 大家鍾意邊間咪用邊間lor, Happy Taobao shopping!

子爵府

333s 發表於 12-8-14 09:20
那.... 你說 我... 會不是 打手呢?? 似唔似呀..

我有時 點極都唔明的... 時不時都几蠢吓.

我買咗你分享的0.6L豆漿機啊,最多都係整到一大杯而已,整好就即刻KO晒囉,就算天氣再熱都好,對我都係冇影響個喎!至於你係唔係打手的問題,這重要嗎?其實「打手」只係個被標籤咗的稱號而已,分別就係如果你有收受利益的就叫打手,冇收受利益嘅就叫分享而已,而實情就係我睇咗你的介紹至知有迷你豆漿機這種產品,先至識得嚟買,我就覺得無論你係打手定一般網民分享都唔重要,從某角度嚟睇,這都係對這論壇有貢獻的,總之唔該晒!

其實今時今日,睇電視每15分鐘就會有廣告、行街通街都有街招、坐地錢架架都裝有LED廣告/資訊板的、連上網都不時會自動彈出廣告視窗架啦,這些宣傳資訊就話冇得揀被迫要睇埋唶,但係就算真係有打手不時post帶宣傳目的嘅帖都好,冇人叫你明知出帖者懷疑係熟口熟面的打手嚟嘅,都仲要八卦地click入去睇加嘛,但係睇完又要鬧喎,呢D咪係果D又要買八卦雜誌嚟睇,但睇完又要鬧果撮lleve人囉;唔該那些人請明白到,雖然打手係有出帖嘅自由唶,但係你亦有權選擇clickclick入去睇個喎,鬼叫果D人自已天性八卦呀?對於我來說,總之收到新的資訊就好,又唔使我付出嘅,話之佢哋係唔係打手都好啦,我真係唔會又要睇又要鬧呀!

男爵府

有「營」勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

yuki2007 發表於 12-8-14 02:44

男爵府

有「營」勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

唔通估中左點解#30 我回覆D字會被隱形GE

水晶宮

Gobbie 發表於 12-8-14 12:26
唔通估中左點解#30 我回覆D字會被隱形GE

你估中乜姐不過唔水估啦,請用你雪亮眼睛看看就知啦,我唔水多講

水晶宮

happyyee 發表於 12-8-14 02:55
我終於明白晒啦

巧易明哇

水晶宮

yuki2007 發表於 12-8-14 02:44

典解你咁鬼聰明架唧

侯爵府

麥豬豬 發表於 12-8-14 12:18
我買咗你分享的0.6L豆漿機啊,最多都係整到一大杯而已,整好就即刻KO晒囉,就算天氣再熱都好,對我都係冇影 ...
完全同意!
諗諗下起碼幾十個JM跟我買左果個按摩枕,之前又好多個跟我買同託我買左好多條按摩帶,重有YBCR,美語世界,我係打手就都幾利害,係咪有COMMISSION可以攞GA?
有無打手工介紹下,等我搵番D外快好WOR,定係自己開店?!!!

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

象牙宮

麥豬豬 發表於 12-8-14 12:18
我買咗你分享的0.6L豆漿機啊,最多都係整到一大杯而已,整好就即刻KO晒囉,就算天氣再熱都好,對我都係冇影 ...
agreed. 你/ 其它好心人, 在分享時, 有寫... 好 & 坏.
我自己有此需要, 又適合我... 理得佢是否打手.

大家都會在不同地方, 不同商家, 買不同東西.... 若是打手.. commission 收唔少. 我一毫都無....
大家都要用自己眼睛去看, 用心去感受.
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

Obe2009 發表於 12-8-14 13:44
完全同意!
諗諗下起碼幾十個JM跟我買左果個按摩枕,之前又好多個跟我買同託我買左好多條按摩帶,重有YBC ...
你最利害.... 多人跟你買! 被你迷惑左.

有無打手工介紹下,等我搵番D外快好WOR,定係自己開店?!!!----
同一產品, 在不同商家... 你都在分享, 那不是鬼打鬼?

理性討論交流者。

大宅

自己識分就得啦

333s    發表於 12-8-15 10:28

水晶宮

引用:

原帖由 我想生三個 於 12-08-14 發表
咁都唔明此地無銀明唔明

首頁

尾頁