網購天地

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

1. 香港不是言論自由嗎?
2. 怎能肯定人家是打手?
3. 淘寶有多少買家? 個個打請手?
4. 大家都有自由 日日出post.

講完又講,每次回post又講,借d意又講,明眼人一睇就知 how about
問完又問, 每次回 post又問, --------------- 那會是什么人?

奇奇怪怪

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

麥豬豬 發表於 12-8-14 00:56
點極都唔明的每事問囉,如果你耐心一一回答的話,就可能會比人懷疑你係打手架喇! ...
那.... 你說 我... 會不是 打手呢?? 似唔似呀..

我有時 點極都唔明的... 時不時都几蠢吓.:;pppp:

最近天熱... 豆漿 易坏呀! 你有冇?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

麥豬豬 發表於 12-8-14 12:18
我買咗你分享的0.6L豆漿機啊,最多都係整到一大杯而已,整好就即刻KO晒囉,就算天氣再熱都好,對我都係冇影 ...
agreed. 你/ 其它好心人, 在分享時, 有寫... 好 & 坏.
我自己有此需要, 又適合我... 理得佢是否打手.

大家都會在不同地方, 不同商家, 買不同東西.... 若是打手.. commission 收唔少. 我一毫都無....
大家都要用自己眼睛去看, 用心去感受.

理性討論交流者。

象牙宮

Obe2009 發表於 12-8-14 13:44
完全同意!
諗諗下起碼幾十個JM跟我買左果個按摩枕,之前又好多個跟我買同託我買左好多條按摩帶,重有YBC ...
你最利害.... 多人跟你買! 被你迷惑左.

有無打手工介紹下,等我搵番D外快好WOR,定係自己開店?!!!----
同一產品, 在不同商家... 你都在分享, 那不是鬼打鬼?

理性討論交流者。

象牙宮

麥豬豬 發表於 12-8-14 20:18
知唔知乜嘢叫做「以小人之心度君子之腹」呀?其實我都唔想用咁負面而且唔客氣的稱呼來形容某些人的,不如你 ...
麥豬豬 是性情中人... 我很喜歡交上性情中人的朋友仔.
(本人對 三頓 並非存有惡意的)

-----------------------------------------

由感而發, BK 論壇, 有一些人不建樹不特止. 但一見不合自己就係話人點點點的喎... 淘宝交流, 还算難得清靜, 理性的一群.

世界上所有的事, 應由不同角度來看, 學習多角度思考,為思想增值。

「不要建立在單一項目上,人的價值是多方面不僅在學業/事業,還有與親友關係、興趣等。即使某方面做得不好,仍無損你的價值」

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至