網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

conM 發表於 12-8-23 22:53
我之前無好仔細甘睇哂甘多頁,但你同333走失咗個\"老友\",無端端去咗我個post鬧囉,咩事呀?我係咪無分享/ ...
唔明?乜嘢老友呀?呢個回帖十幾日前個咯喎,講過乜連我自已都冇乜印象咯,乜你仲記住上心呀?

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:conM+發表於+12-8-23+22:53+我之前無

原帖由 麥豬豬 於 12-08-24 發表
唔明?乜嘢老友呀?呢個回帖十幾日前個咯喎,講過乜連我自已都冇乜印象咯,乜你仲記住上心呀? ...
樓主一睇到我開post交流集運就好敏感甘插,我話我只係交流我想問/分享嘅嘢同啲淘齡深嘅jm學吓嘢,如果我好廣告式甘讚某一間集運佢又會以為我係打手。跟住樓主叫我睇哂呢個post先好講,甘我就梗係續粒續粒字甘慢慢細啄,睇番呢個post,發覺你講嘢好中:又要睇又要鬧。無人迫你去睇。後尾發現,原來樓主壓力好大,真係好需要人哋關心。都係唔講喇,樓主一睇到又壓力大,又走去我個post度插晚安喇

樓主:保重身體,多做運動係減壓嘅良方有需要嘅搵社工傾訴啦(唔好搵我,我懶得覆你)祝:早日康復

子爵府

conM 發表於 12-8-24 03:19
樓主一睇到我開post交流集運就好敏感甘插,我話我只係交流我想問/分享嘅嘢同啲淘齡深嘅jm學吓嘢,如果我好 ...

首先,我要澄清我同樓主唔係甚麼「老友」,就連普通的朋友都唔係,我唔同欠缺同理心和包容心的人做朋友架;第二,就算我有多餘的愛心,我都寧願用嚟照顧流浪的貓貓狗狗好過,因為起碼佢哋唔識講嘢,唔使迫住聽(睇)埋D唔鹹唔淡的港式鄉下話,聽到耳都則埋「哇」!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+麥豬豬+於+12-08-24+發表唔明

原帖由 conM 於 12-08-24 發表
樓主一睇到我開post交流集運就好敏感甘插,我話我只係交流我想問/分享嘅嘢同啲淘齡深嘅jm學吓嘢,如果我好 ...
咁耐唔見原來你去左搵社工幫你呀,一早就應該要搵啦,你厭力咁大,係咪,我都唔介意人地入泥我post同人扯衫尾嘅,我好大方架,因為呢度個個都可以發言加馬係咪,你見完社工隨時上泥亂up一餐我都唔介意架,咪比你發洩下囉,冇問題嘅

典解茅lala又要禾千名

首頁

尾頁

跳至