自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

joetsang 發表於 12-8-14 23:37
呢隻係中咗先搽,泰國有隻Johnson baby 蚊怕水都好好架

請問盒蚊膏除咗揸蚊咬之外, 仲有什麼功能呀 ?

水晶宮

芒果糯米飯,大愛呀!!!芭堤雅night market 流動檔50bts勁抵呀

水晶宮

畀面勳章

danielboy 發表於 12-8-14 16:10
都好多年無去Bangkok,因屋企做咗泰式裝修,如果想買d家居擺設、Thai silk cushion之類,邊度會多同靚呢?( ...
JJ Market。但只開星期六同日。

男爵府

回覆:曼谷有必買同食架

批發巿場,上星期我去,竟然發現有$100泰幣的短型牛仔褲,我掃了4條!

大宅

引用:批發巿場,上星期我去,竟然發現有$100泰幣

原帖由 粉紅豹 於 12-08-19 發表
批發巿場,上星期我去,竟然發現有$100泰幣的短型牛仔褲,我掃了4條!

...
Is it jj market?

大宅

引用:可以去唐人街食翅,跟住去隔離舖食泰式燒烤

原帖由 annalaucy 於 12-08-14 發表
可以去唐人街食翅,跟住去隔離舖食泰式燒烤,再過隔離食燕窩做飯後甜品!

...
冇錯, 一定要食翅, 唐人街係平靚正!

男爵府

引用:Quote:原帖由+粉紅豹+於+12-08-19+發表批發

原帖由 heiman1437 於 12-08-19 發表
Is it jj market?
No,is Platinum Fashion Mall,they hv new side just open on this Apr,but my jeans were bought in old side!Next to Grand Diamond Hotel.New side is under Novotil Hotel!

大宅

引用:芒果糯米飯,大愛呀!!!芭堤雅night+market+

原帖由 diong 於 12-08-18 發表
芒果糯米飯,大愛呀!!!芭堤雅night market 流動檔50bts勁抵呀
勁好味!去親芭提雅都必食!

大宅

引用:芒果糯米飯,大愛呀!!!芭堤雅night+market+

原帖由 diong 於 12-08-18 發表
知唔知曼谷邊間芒果糯米飯最正?

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:我十一月頭都去丫, 想問下我想買小朋友裙

原帖由 helen1425 於 12-08-14 發表
我十一月頭都去丫,
想問下我想買小朋友裙,見到有人買過白灰色大象既,邊度有得買丫?

...
係咪裙坻白色,圖案有色?

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:好阿,唔該晒,我同事你Big+C買左隻紫菜好

原帖由 carcarhu 於 12-08-14 發表
好阿,唔該晒,我同事你Big C買左隻紫菜好脆好味,如果佢比到相我的話,我Post比你睇下

...
老闆仔?

大宅

回覆:drizzle 的帖子

哩隻,佢外面仲有層包裝,但唔知點既呢?

大宅

回覆:粉紅豹 的帖子

咁抵?有冇相可以分享下阿

複式洋房

JJ market係開五,六,日...定係只開六同日??網上有人寫開3day...因本身味去過泰國..好混淆!!

伯爵府

畀面勳章

angel8046 發表於 12-8-19 11:22
知唔知曼谷邊間芒果糯米飯最正?
你食唔食榴槤嫁?!芭提雅CLUB TRIANGLE (睇人妖果度)出面排大排檔,有一檔有榴槤糯米飯食,正到爆,都係30匹咋!!!!!諗起都想食

首頁

尾頁

跳至