跳至

首頁

尾頁

大宅

您地d BB 喜歡0羊帶嗎?

由出生到現在,我BB從來没有用過0羊帶。奶奶送過條比我,試過但BB反抗得好緊要。請問您地d BB 喜歡0羊帶嗎?

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 您地d BB 喜歡0羊帶嗎?

喜歡呀,我每日都揹住佢出街架......仲好興奮tim呀...

大宅

我用babysling, bb 勁鍾意, 也許你試下呀! 感覺好像抱住佢甘!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

carol
babysling? 咩黎架?

[img=500,400][/img]

大宅

miu,

click here to see

It is quite good and convenience and most of the BF mama should one for feed bb.

miu~miu 寫道:
carol
babysling? 咩黎架?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

carol
哦, 即係印尼咩帶, 自己 handle 到嗎?

大宅

miu,

not from 印尼, it's from s'pore! It is ok to control!

miu~miu 寫道:
carol
哦, 即係印尼咩帶, 自己 handle 到嗎?

男爵府

我bb都勁鍾意babysling

carolmama2005 寫道:
我用babysling, bb 勁鍾意, 也許你試下呀! 感覺好像抱住佢甘!

珍珠宮

carol
印尼個d 都係咁架, mandy 都有叫佢印印係印尼買左條, 不過就無鐵圈 :wink:

珍珠宮

carol
係咪自己一個人都咩到? 使唔使其他人幫手先咩到?

大宅

miu,

look likes from 印尼!

miu~miu 寫道:
carol
印尼個d 都係咁架, mandy 都有叫佢印印係印尼買左條, 不過就無鐵圈 :wink:

大宅

miu,

of coz 要嘗試下先喇! 不過試多d就容易d去control 架喇!

miu~miu 寫道:
carol
係咪自己一個人都咩到? 使唔使其他人幫手先咩到?

男爵府

好多bf 媽媽用這條咩帶用到好純熟,好多花款,我自已開始控制得唔錯,而且試過咩住bb上廁所.

伯爵府

好媽媽勳章

喂喂.........我都想買呀,好似好fashion甘,而且同bb好貼身,我見d書做示範都係用呢隻架.

carol,你覺得難唔難自己一個用呀?for 大d既bb得唔得呀?你係咪網上訂架?

大宅

yesyes....it seems fashion ga! can use until around 30 lb

雲妮彭 寫道:
喂喂.........我都想買呀,好似好fashion甘,而且同bb好貼身,我見d書做示範都係用呢隻架.

carol,你覺得難唔難自己一個用呀?for 大d既bb得唔得呀?你係咪網上訂架?

伯爵府

好媽媽勳章

Carol,

如果我係網上訂購,點樣俾錢呀?幾時有貨架?你同佢地熟唔熟呀?唔好意思,好多問題....

大宅

winnie,

just call Mrs. Ng which one you want or ask her to bring few babysling to you, then can meet her at mtr station or by mail is ok!

雲妮彭 寫道:
Carol,

如果我係網上訂購,點樣俾錢呀?幾時有貨架?你同佢地熟唔熟呀?唔好意思,好多問題....

大宅

winnie,

just call Mrs. Ng which one you want or ask her to bring few babysling to you, then can meet her at mtr station or by mail is ok!

雲妮彭 寫道:
Carol,

伯爵府

好媽媽勳章

Carol,

How about Mrs.Ng's phone no.?

大宅

see the web-site then u can find it!

雲妮彭 寫道:
Carol,

How about Mrs.Ng's phone no.?

首頁

尾頁

跳至