2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

順便睇下有乜BB嘢特價先

大宅

我都諗住今日去掃貨,你去邊間呀?

水晶宮

育兒性格勳章 想生BB熱投

Have a Prosperous Life!

男爵府

美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第一回

我早幾日去Megabox jusco, 佢話今個月18-19/8 係特別感謝日, 總之呢兩日用J card都有額外95折, 不過老公又話唔駛咁早買住, 你行完返嚟等你報料

男爵府

畀面勳章

我次次bb展都會入 chuchu 的洗奶樽液..... 因為平過平時.....

昨天我都入左貨.... 買左chu chu洗奶樽液 + 一件仿羊毛底 + combi 學習刀叉 + 膠飯兜.... 4樣就洗左3百幾了~

因為mides 同 amor 都冇折, 我要等下次bb展先再買了!

男爵府

好媽媽勳章

回覆 依媽媽 的帖子

我乜BB嘢都無買!!only 買左大囡返學要著的底裙咋!btw, 我去左 heidi的母乳講座,好正!! 但佢唔suggest我用pump 同 bottle feed ar!

男爵府

畀面勳章

gurgur 發表於 12-8-20 14:27
回覆 依媽媽 的帖子

我乜BB嘢都無買!!only 買左大囡返學要著的底裙咋!btw, 我去左 heidi的母乳講座,好正! ...
你係ftm嗎? 如果你不用上班.... 當然最好全埋身啦~
as i said before... 泵人奶來餵bb的好處不能跟埋身餵對提並論~

男爵府

好媽媽勳章

回覆 依媽媽 的帖子

係呀!我擔心大囡jealous 同唔開心嘛!諗住老公可以幫手餵,有多啲同大囡相處的時間!!
而且大囡亦嚷著要幫手餵奶嘛!!

大宅

我星期六都去咗 Jusco, 不過, 買唔到野, 做減價的, 都係夏天衫/用品, 秋冬new arrival 冇折, 我之前又去咗護協格價, 發覺護協係平過jusco 做特價的, 不過, 護協就冇乜衫仔/包被賣, 可能遲d 等jusco 轉季, 做特價時再去睇過

別墅

我都諗住今日去行下, 有無乜好介紹的牌子, 我可以睇下個價呀??
呢兩日都好似好累咁。。。仲有時會暈, 有無其他準媽同我一樣。。。。

大宅

我今日去左Jusco, 我見chu chu做緊$298/4個,今日星期三有95折,我續會有全日通又再95折,cashier話30號BB展都係一樣,所以我掃左兩set la!!

依媽媽    發表於 12-8-24 12:28

首頁

尾頁

跳至